Reklama

Reklama

Nákladní vozy Mack

(TV film)
  • USA Ultimate Factories: Mack Truck

Obsahy(1)

Titán, to je deset tun chromu a oceli, 605 koní pod kapotou a 200 tun tažné síly. Sledujte zrod tohoto obra z dílny Mack Trucks. Americký dokument z cyklu Továrny dneška. Produkce známých modelů kamionů Mack je téměř celá založena na ruční práci. Těžkotonážní nákladní vozy vznikají paralelně na dvou montážních linkách a teprve na samém konci výroby jsou podvozek a příslušná kapota, již náležitě vyšperkovaná dle přání zákazníka, spojeny dohromady. Poznejte, jakými procesy a úpravami projde budoucí král prašných dřevařských cest i náročného prostředí lomů a dolů ještě předtím, než se v plné kráse, síle a výkonu vydá vstříc klientům. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Bohužel oproti Bugatti Veyron a Bentley Mulsane slabší díl. Hlavně proto, že se dost zaměřuje přímo na zaměstnance a chod fabriky, místo aby nám naservíroval počet válců, jejich obsah a další technický info. Prostě amérika. Ale furt dobrý. 60% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Skoro instruktáž, co dělat jako zaměstnanci firmy. Pár zajímavostí bylo např. plánovači směny (zohledňují aktuální stav, kdo přišel do práce), bleskové vyřešení závady jeřábu (to by mě zajímalo, jestli jsou rychlí i na odstranění velkých závad), ale jinak klasika v tomto cyklu. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama