Reklama

Reklama

Child Eater

Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2012, 14 min

Obsahy(1)

Mladá dívka Helen si chodí přivydělávat tím, že hlídá malé děti. Na dnešní noc však ona ani její malý svěřenec Lucas až do smrti nezapomenou. A to doslova! Ukáže se totiž, že „bubák ve skříni“ není jen chlapcovým výmyslem, ale hrůznou a hlavně hladovou skutečností… (SOLOM.)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hlídat malé děcka je mnohdy skutečně o nervy a ne jednou vám může jít skutečně i o život. Což se už ve filmech mnohokrát potvrdilo. Tento krátkometrážní kousek má vskutku zajímavou ponurou atmosféru a zhruba po dvou úvodních minutách se to rozjede. Tady však nepůjde jen o klasického bubáka ze skříně, nýbrž hnusnou mužskou kreaturu, která má ráda lidské oči i čerstvé masíčko… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Akosi skákavý, nekonzistentný, ale s takouto podobou celkom konzumovateľný slasher, ktorý má fulciovského mäsiara a morálny motív. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

O 4 roky neskôr, v roku 2016 sa autorovi zrejme podarilo presvedčiť niektoré filmové štúdio aby mu dali šancu tento kraťas premeniť v celovečerný film, prípadne zohnal peniaze sám. V každom prípade kraťas to bol solídny, uvidíme ako sa mu príbeh podarilo preniesť do celovečerného filmu. ()

Reklama

Reklama