Reklama

Reklama

Gong fu zhan dou ji

  • Čína 功夫战斗机 (více)

Obsahy(1)

Po neúmyslném zabití soupeře během sportovního utkání je Cheng Lindong (Tanxing Chen) trestním soudem uznán vinným a poslán k sedmiletému pobytu za mřížemi. Po jeho odpykání se vrací zpět do světa, který neúmyslně opustil, a k přítelkyni, která na něj po celou tu dobu čekala. Mění si své původní jméno a v posilovně filmového producenta Li Huang začíná nový život jako sparing partner lokálního mistra bojových umění. Tvrdá práce mu vynáší nejenom uznání samotného filmového producenta, ale také pozornost filmových tvůrců, hledajících do svého filmu novou hereckou tvář. A když po nešťastném incidentu zachraňuje Cheng před zraky konsternovaných přihlížejících producentovu jedinou dceru, jeho kariéra akční hvězdy hongkongských filmů může začít. (Conspi)

(více)

Recenze (2)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený trailer navnadil, film však zklamal na plné čáře. Soubojů je málo, spíše se film soustředí na absolutně nezajímavý a nudný příběh s otravnými všemi zúčastněnými herci. 2* za občasnou slušnou choreografii a poměrně krátkou stopáž. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Až na dobrý příběh nemá film co nabídnout. Snímek se táhne jako prase, soubojů je málo a ještě k tomu jsou docela krátké. Nesympatický casting tomu taky moc nepomohl. Škoda, čekal jsem o mnoho víc. ()

Reklama

Galerie (44)

Reklama

Reklama