Reklama

Reklama

"Airplane vs Volcano" vypráví o dramatickém boji o přežití posádky a cestujících v letadle, které se dostalo do místa neobvyklé vulkanické činnosti. Jedinou nadějí je nalezení místa pro přistání. Ale nikdo nemůže zaručit, že se letadlo dostane na zem v jednom celku. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

OBSAH: "Airplane vs Volcano" vypráví o dramatickém boji o přežití posádky a cestujících v letadle, které se dostalo do místa neobvyklé vulkanické činnosti. Jedinou nadějí je nalezení místa pro přistání. Ale nikdo nemůže zaručit, že se letadlo dostane na zem v jednom celku. *******Letadlo letí a pod ním se zobrazuje stále stejná krajina, a zase letí a opět ta samá sopka, to samé prostředí. Sopka vystřeluje ohnivé balvany a gejzíry sopečné lávy a dopravní letadlo uhýbá ... prostě triky jako prase :-) ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Ultrabrutální záležitost při jejímž sledování raději odložte svůj mozek do nějakého roztoku . Nebudete jej totiž potřebovat a evidentně jej nepotřebovali ani tvůrci. Mohl bych tu vyjmenovat asi milion debilit jimiž je tento film doslova prošpikován. Nebudu to dělat, navíc většina toho je již zmíněna v komentářích níže. Ne nebyl to omyl, že jsem film viděl. Naopak, šel jsem do něj s podobným odhodláním s jakým jde pyrotechnik odstranit výbušninu. A stejně jako on, i já si byl vědom toho obrovského rizika, že mi třeba ze sledování rupne cévka a budu tahat nohu... Nu přežil jsem to. A co víc, královsky jsem se bavil. Něco tak echt pitomého jsem už dlouho neviděl a to se svými přáteli na tyto filmy specializujeme! Asylum tentokráte naservírovalo opravdu silnou kávu. Samozřejmě je to odpad, přesto si film jistě najde své příznivce žánru guilty pleasure! :-) ODPAD ! ()

Reklama

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa na dosah, smrt na jazyku a mimo několika mála hlavních aktérů a jednoho psychopata jsou na palubě všichni docela v pohodě - ten brýlatý vousáč si při pokojném rozjímání snad i četl v klidu noviny, když vedle něho borec do zprovozněného mobilu hlásil, že letadlo jde do kytek a jsou v hajzlu... ()

decouble odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum jak se patří, se všemi svými trademarky. Digitální triky šestiletýho dítěte, opakování záběrů a časoprostorová diskontinuita (i když oproti Sharknadu je to decentní), absolutní ztráta logickýho uvažování hlavních postav (když je to venku nebezpečný, je potřeba tam na chvíli vyběhnout a do úkrytu se vrátit, až když se situace uklidní)... Krom toho nyní Asylum přichází s důrazem na hereckou expresivitu, snad i desetinu filmu tvoří polodetaily přemýšlivých obličejů, které si sem tam neverbálně vyměňují důležitá sdělení. Dean Cain pak většinu svojí role odehraje v sedě s výrazem zaražených prdů (tlačí knipl)... Odvážným krokem se stává překvapivé narušení tradičních modelů vyprávění, na konci filmu se totiž neutvoří žádný z očekávaných heterosexuálních párů. Castingovou perličkou je zase vedení herců v nedůležitých rolích, kteří jsou i v nejnapínavějších situacích docela v klidu (koukají se z okénka, štelují si klimošku atp.). ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak copak nám Asylum přichystal tentokrát? Vybuchlá sopka měnící vše kolem v ohnivé peklo a to doslova, a dopravní letadlo v letové krizi hledající místo k přistání. Takže opět dvojitá porce katastrofických motivů v jednom filmu. Po vynikajících titulcích, které jsou mimochodem po grafické stránce na celém filmu to nejlepší k vidění, se na nic nečeká a ihned se rozjede mašinérie nelogičností, extra levných speciálních efektů, přiblblých dialogů a Deana Caina v roli bohapustého zachránce letadla. Takže se překvapení i nadále nekoná. Stupidita a zoufalost opět vítězí. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama