Reklama

Reklama

Ilsa, strážkyně harému naftového šejka

(neoficiální název)
  • Kanada Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (více)

Ilsa je zpět! A je divočejší než kdy dřív. S brutální zuřivostí zotročuje dívky pro chlípného šejka, vládce ropného impéria. (erl)

Recenze (30)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Harem Keeper of the Oil Sheiks je druhým z filmov neoficiálnej tetralógie s rovnakou hlavnou hrdinkou - sexi Ilsou. Celá séria ťaží z nahých scén a erotického násilia. Na prvú nacistickú vlčicu to ale ani náhodou nemá. Tu sa vám nebude páčiť dokonca ani erotika. Hlavne za to, že sa obmedzilo na násilí a že nacistické blondínky vystriedali otrokárske negryne. Druhý diel Ilsy má s hororovým žánrom ako takým spoločného vážne naozaj pramálo. Prostredie kde sa celý dej odohrával sa mi páčilo, ale táto zmena nemusela nastať. Ďaleko lepší bol nazi tábor vo vlčica SS. Samotná Ilsa nie je tak brutálna ako v predchádzajúcom diele, mučiacich scén teda ubudlo a tým aj krvi a nechutností. V podstate sa tu objavuje len jedna scéna mučenia, inak je tu dosť nahoty a ľahko erotických scén. Ale nie dráždivých. Skôr naopak. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ilsa se tentokrát přesunula v prostoru i čase. Z "historického" pekla nacistického koncentráku do tehdejší současnosti šejkova harému, kterému velí stejně tvrdě, jako koncentráku. Méně krve, přímočarého gore a sexu, více sofistikovaného mučení, nahoty a záchvěvy komiky. Obecně je to více akčnější, přesto trochu slabší a ne tak výrazné a drsné jako první předchůdce. 2,5* ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

I když minule přišla o hlavu, Ilsa je zpátky! Bohužel se moc nepoučila, a navíc docela vyměkla... Oproti prvnímu dílu méně nahoty a méně perverze, což je u dvojek spíše vyjímka. Jestliže minule byla Ilsa největší svině, teď se zdá být jen poloviční. Je zbytečné nějak detailněji rozebírat zápletku, v kostce jde o to že dva amíci přiletí vyjednávat s bohatým a nadrženým šejkem o ropu, moc se jim ale nezadaří, protože šejk se dozvěděl o jejich špionce a hlavně si nenechá do ničeho kecat. Víc peněz nepotřebuje, protože jeho lid mu je u zadku a kdyby náhodou, vydraží nějaké ty svoje otrokyně. Ilsa je tu jako šejkova dozorkyně harému, má mu připravovat a umravňovat dívky. Že se nepoučila znamená, že zase podlehne muži, který ji dokáže nebesky ukojit. Na první díl to nemá (atmosféra, působivost), ale jinak je to stále dobrá zábava a navíc se v roli amerického diplomata opět ukáže ten vepř co hrál minule generála. Lick bitch! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ilsin zajímavý posmrtný návrat, tentokráte v šejkově harému plných nádherných děvčat a pokřivených charakterů, tématicky tedy rozhodně zajímavé (potenciál dobrý, otázka je jak s tím naložit), přesto tomu ale něco málo chybělo. Ilsa tu hraje de facto už druhé housle ani už není takovou sexbombou jakou byla, není tu ani takovou sadistickou trýznitelkou jakou byla v jedničce, sice je tu zase obvyklá směs různých druhů mučení (mravenci, pavouci, skřipec prsou, vibrátor s rozbuškou), polonahých a nahých vězenkyň a dozorkyň, lehčí soft erotiky (exotické masáže naolejovaných těl) a pár akčních scén ale ty na diváka působí spíše amatérským dojmem. Není to tedy úplně to nejlepší ale i tak přesto jako kult "WIP sexploitation" subžánru mohu doporučit. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už to není ILSA SS a to je velká škoda. Sice pořád je krutá a mučí lidi, ale už je to slabší. Film je spíše erotickým soft-pornem. Pár nechutných scén, jako že dívky musejí šejkovi lízat nohy, mučení mravenci, stlačování prsou, useknutí ruky..... apod. Bohužel, sadistické choutky ILSY se někam vytratily! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama