Reklama

Reklama

Danny zdědil lázně v horách a chce se tam s přáteli zajet podívat. Nikdo z nich však netuší, že je čeká setkání s krvežíznivými kanibaly... Danny pracoval jako burzovní makléř, ale velký stres ho přivedl až na pokraj sebevraždy. Nemá žádnou rodinu, byl adoptován, a jeho rodinu vlastně tvoří jeho přátelé. Když se dozví, že zdědil hluboko v horách lázně Hobb Springs, zajede se tam i s kamarády podívat. Očekává nějakou malou chaloupku, ale komplex je opravdu velký. Starají se o něj sourozenci Sally a Jackson. Hluboko v lesích žijí i jejich příbuzní, zdegenerovaní a nesmírně krutí kanibalové. To však Danny ani nikdo z party zatím neví. Danny je rád, že našel rodinu, o které se domníval, že ji nemá. Zpočátku je takový rozpačitý, ale postupně se stále více přiklání k názoru, že by bylo nejlepší lázně zrekonstruovat a věnovat se jejich provozu. Sally a Jackson mají s Dannym plány, o kterých Danny zatím neví. Danny je vyvolený k tomu, aby měl se Sally dítě, a ozdravil tak rodovou krev. Sally a Jackson postupně likvidují jednotlivé členy party, ať sami, nebo za pomoci svých zmutovaných krutých příbuzných. Jednoho večera přesvědčí Dannyho, aby se s nimi vydal za ostatními příbuznými do lesa. To, co Danny vidí, ho šokuje a nevěří, že by to mohli být jeho příbuzní, ale poté, co vypije nápoj, který mu Jackson podá, se Danny změní. Má se Sally sex před očima všech, a když se vrátí do hotelu, ve kterém zbyla už jen Toni a dva kamarádi, chová se podivně. Zpočátku tvrdí, že jen hodně pil, a chce, aby odjeli. On zůstane se svou rodinou a bude se starat o hotel. Toni ho tam nechce nechat. Je jasné, že to místo a ti, kteří v něm žijí, nejsou normální. Ráda by Dannyho zachránila, ale je příliš pozdě, Danny už se rozhodl, že bude žít se svou rodinou, a Sally si vybral jako životní partnerku. Kanibalové zabijí přátele a mezi Toni a Sally dojde ke rvačce. Toni má navrch, Sally opaří v horkém prameni, ale na pomoc jí přijde Jackson, který chce Toni zabít. Danny se na chvíli vzpamatuje a chce, aby utekla, ale Toni toho ví příliš, a tak ji Jackson dostihne a zabije. Z Dannyho přátel už nezůstal mezi živými ani jeden. O několik měsíců později je Danny v roli správce svého hotelu a se Sally, která je po rvačce znetvořená a na invalidním vozíku, provozuje sex před očima svých kanibalských příbuzných. Doufají, že se jim podaří počít dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (174)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl (alespoň v to doufejme) mě překvapil v tom, že po nudné pětce to bylo úplně něco jinýho. A nebylo to zas tak úplně špatný, jiná forma mě zpočátku celkem zaujala, prostředí bylo fajn a jednotlivé mordy byly určitě mnohem zajímavější než u předchozího dílu. Dějově se to vcelku dalo, i když se ke konci opět začaly kupit nesmysly a počínání hlavního hrdiny bylo úplně mimo mísu. Tento kousek bych jako mnozí zde úplně neodsuzoval, s trochou nadhledu se to zhlédnout dá a hororoví fandové si tam můžou najít to svoje. 45% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

První díl byl průměrný,druhý báječný,třetí nadprůměrný a od části čtvrté začala kvalita upadat. "Last Resort" se snaží přijít s něčím novým,a to s příběhem,který je však díky špatnému scénáři spíše na škodu... Samotná zápletka s "dědictvím a utajenou rodinou" mi trochu připomíná Texaský masakr motorovou pilou 3D(jen s tím rozdílem,že hlavní hrdina je muž,nikoliv žena). Stejně jako u čtvrtého a pátého dílu se zde happy-endu rozhodně nedočkáme(za což strhávám jednu ☆)... Všechny díly dle oblíbenosti: 2,3,1,4,6,5... 40% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Danny berie priateľku a partiu kamarátov do hotela uprostred hôr, ktorý zdedil po svojich príbuzných. Napriek tomu, že má z novej výzvy obavy, strach by mal mať v prvom rade zo správcu hotela a jeho pomocníčky. Obaja totiž majú so starou, historickou budovou svoje vlastné plány. A nie len s ňou! Dannyho a jeho partiu čaká tvrdý boj o život s miestnym "personálom". Bez zbytočného omielania, omielam to isté čo omielajú všetci, čo tu niečo omielali. Akurát dodám, že nebyť kvalitného gore a slušných mordovačiek, ktorým sa podarilo zatieniť všetky nedostatky snímku (najmä debilitu s primitivizmom, ktoré sa stali od druhého pokračovania klasickým prvkom Wrong Turn), úroveň troch hviezd by tento horor v živote nedosiahol. Podaktorých divákov omnoho viac poteší ľahký erotický nádych (škoda tej čiernovlásky hneď z úvodu. To by bola frajerka pre mňa ako lusk) - 55%. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ostáva dúfať, že najbližší Wrong Turn bude iba remakom prvej časti a dosiahne aspoň jeho kvalitu.Šieste pokračovanie sa snaží aspoň o zmysluplnejší príbeh než predchádzajúca časť Na spôsob filmu Purpurové rieky a rieši dôsledky množenia sa v rámci rodiny (to by však stačilo zavítať do niektorej z osád v Prešovskom kraji) a silné rodinné putá, avšak bezradný herci ani kulisy či chýbajúca atmosféra ani mňa ako skalného fanúšika podpriemerných hororov nijako zvlášť nebavila. Film nebol ani jedným z tých, ktoré sú tak príšerne zlé že si svojich fanúšikov získajú a tak som rád, že mám túto hororovú sériu už za sebou. 30% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vcelku překvápko. Pátý díl byla víceméně nekoukatelná záležitost, natož šestka je slušná vyvražďovačka s poměrně vysokým bodycountem. Nechybí spousta nahoty a koziček, milovníci žen si příjdou na své, vraždy vcelku originální a slušně krvavé (vede anální sonda a úvodní scéna s ostnatým drátem), vyloženě průser to není, avšak za týden si na to nejspíš nevzpomenu :) 55% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Talitha Luke-Eardley je už třetím protagonistou v pořadí, který se objevil v této hororové sérii a zároveň v seriálu Hra o trůny (od r. 2011). V předešlém pokračování si zahráli Roxanne McKee a Finn Jones. (sir-dave)
  • Film bol krátko po premiére stiahnutý z trhu. Dôvodom bolo to, že írska rodina si vo filme všimla fotku, ktorú tvorcovia použili bez povolenia, z čoho plynula žaloba. Na fotke bola žena, ktorá sa naozaj stratila a ktorej mŕtve telo bolo neskôr objavené. (Marceloo)
  • Film obsahuje nejvíce nahoty ze všech filmů z celé série, přičemž každá žena v hlavní roli je v určitém okamžiku filmu nahá. (ČSFD)

Reklama

Reklama