Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedného dňa to už George (Chris Messina) nezvládol, a tak odišiel, nevedno kam. Asi nebol šťastný, alebo iba potreboval trochu času na to, aby vymyslel, ako a čo ďalej. Možno iba cítil, že mu jeho večne zaneprázdnená manželka Alex (Mary Elizabeth Winstead) nevenuje dostatočnú pozornosť. Alex sa zrazu ocitá na prahu novej životnej skúsenosti, kedy bude musieť znovu objaviť to, o čo skrz svoju ambicióznu povahu prišla, a nájsť vnútornú silu, aby udržala svoju naštrbenú rodinu pohromade. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Aljak 

všechny recenze uživatele

George bol fakt "hrdina", keď zo dňa na deň sa na všetkých vykašľal (vrátane vlastného syna) s argumentom, že už ho nebaví sa starať o všetkých. Myslím, že takéto problémy sa dajú riešiť aj empatickejšie ako že si niekto zbalí veci a bez stopy zmizne. Alex bola síce workoholička a všetkých zanedbávala, ale v podstate mi jej bolo ľúto, keď nenašla u nikoho v podstate oporu. Čo sa týka filmu, akosi to nijako nevyčnieva a celá dejová línia nemá žiadne väčšie vzostupy a pády, a tak pôsobí celý príbeh tak akosi fádne. Chris Messina nech radšej zostane pri hraní a režisérske remeslo prenechá iným! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom slušné nezávislejšie podanie inak zaujímavej témy ako vystrihnutej z reálneho života. Takých príbehov tu je plno, možno aj hneď o ulicu ďalej, či už priamo alebo nepriamo sa dotýka mnohých z nás. Len škoda, že z toho nakoniec nevyšlo ani ryba ani rak. Chýbal tomu nadhľad a hlbší ponor do jednotlivých situácií, alebo potom sa tam mohlo pridať aspoň trocha humoru a celé to poňať ako trpkú dramédiu. Žiaľ nebolo tu ani jedno ani druhé, divák snímkom iba prepláva - bez úhony, ale bez výraznejšieho nadšenia. Do týždňa bude zabudnuté. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejný a proto uvěřitelný příběh ze života o tom, jak to v dnešní době chodí. Jsme příliš zaneprázdněni svou prací, svými kariérami a na skutečný život už nezbývá čas. Že je něco špatně, to si mnohdy člověk uvědomí až už je pozdě. Zhruba o tom to je. Není to špatné, ale chybí tomu trochu překvapení. Takhle se děj odvíjí očekávaně od začátku do konce. Výborný Don Johnson a milá Mary Elizabeth. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takové to sociální drama, jakých jsou tisíce, o rozervané rodině, kterou se ale někdo snaží vnitřně držet pohromadě. Rádoby vtipný prvek se zde snaží držet Don Johnson jakožto děda závislý na trávě, který zde plní stejnou funkci jako Macháček v jinak dramaticky postavených Samotářích, jen tady to není často až tak vtipné. Do toho zní často jeden jediný hudební motiv, taková klavírní odrhovačka. Pokud máte sebemrskačsky rádi podobný typ filmů, kde se prostě hroutí rodina, vše jde šejdrem, ale někteří se snaží ten padající kolos nějak postavit na nohy, prosím. Spousta depresivních keců, scén, spousta "mouder" o životě, ale zábavné je to podobně jako sledovat celý den důchodce, jak se asi baví ve svém bytě, když nemohou pořádně na nohy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film vyplácí dividendy tam, kde by jste to nečekali. V takových chvílích se objevuje nevynucený humanismus. Film , prvotina režisérky Chris Messiny je jako milostný dopis předměstí Los Angeles a dobře vypozorované skutečné drama. Malý portrét ženy, jejích ztrátách a nalezení nového azimutu. Pro mě měl film nedostatek kouzla a humoru. Postavy a vztahy nebyly moc vyvinuté, takže pro mě bylo těžké k postavám chovat sympatie. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama