Reklama

Reklama

VOD (1)

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Srovnávání se se ztrátou nejbližších vždycky zavání citovou vydíračkou a toho jsem se bál i tady. Obavy ale byly, díky Bohu, plané. Postava hlavní hrdinky byla napsaná tak, že jakékoliv účelové hraní na emoce bylo vyloučené a když pak na nějaké vzedmutí citů došlo, působilo to přirozeně. Jenniffer Aniston si tu vystřihla zatím svou nejlepší roli a nějakým záhadným způsobem jí to seklo i nenalíčené, zjizvené a potácející se v cynické depresi. 75% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jak tu bylo již několikrát napsáno - Aniston předvedla opravdu úžasný výkon...z mé strany je to hlavně z důvodu "znetvoření", které podstoupila a celý film jsem na ni koukala jako na úplně jinou osobu než Aniston..A to bylo právě to super :) Jelikož jsem na ni fakt koukala jako na tu protivnou, unavenou, plnou bolesti a trápení a smutnou ženu, která si prošla něčím těžkým a my hlavně ani dlouhou dobu nevěděli, co se vlastně skutečně stalo...Ten film je skvělý. Jen je takový zvláštní v tom, že je určitým způsobem nevyrovnaný a mísí se mi tam tři roviny skutečnosti, které se určitým způsobem "bijí"....Chtěla bych ten její dům, chtěla bych mít tak věrnou pomocnici v domácnosti, která se o ni starala jako o další dceru...Je to ale celé neskutečně depresivní :D :D :D Tak hodně moc, že to nechci ani vidět znovu...Až tak za desítky let :D :D Ale rozhodně doporučuji, jelikož to člověku připomene, jaké štěstí máme, když všechno máme.... ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo se mi, co tu jiní chválí - že více méně celý film nevíme, co se vlastně hrdince stalo a čí vinou. Na druhou stranu by film mohl sloužit jako instruktážní video, že za každou cynickou krávou se schovává příběh, který může (ale nemusí) její chování ospravedlnit. Důležité je však vyznění, že každá pomocná ruka se nachází na konci vlastní paže a každé léčení začíná v hlavě. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Výborné drama, kde Jennifer Aniston předvádí nejlepší výkon své kariéry. Skvěle vypjaté scény a emoční výbuchy. Co se mi líbilo, bylo že první hodinu filmu nevíte, co se Claire stalo a o to víc mě zajímalo, co nám režišér dál nabídne a poodkreje. A poslední scéna je přesně taková ta třešnička na Caku :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem si po dlouhé době zreprízoval Dort, a hned potom jsem na něm zapálil pátou svíčku. Bez mučení se přiznávám, že jde z mé strany o hodnocení čistě subjektivní, protože kdyby tvůrci vybírali diváky do cílové skupiny, se mnou by udělali terno. Do emocí hlavní hrdinky jsem se dokázal vcítit dokonale, přestože máme každý jinou diagnózu, ale my mrzáci si holt rozumíme:-) Jennifer Aniston sehrála svou roli podle mého názoru parádně a já jsem se (na rozdíl od valné většiny diváků) po celou dobu bavil stejně dobře jako u akčního filmu. Tvůrci dokázali (pro mě překvapivě) potlačit patos a velmi správně vystihli, že se nám kriplům možná mnoha věcí nedostává, ale pořád nám zbývá náš sžíravý sarkasmus a těm šťastnějším z nás i cynismus. / Poučení: Nenacpávej se farmaky a dej si pokec s vačicí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Jennifer Aniston bola inšpirovaná jej kamarátkou a kolegyňou Stacy Courtney, ktorá bola kaskadérkou. Vážna nehoda, pri ktorej takmer zomrela, jej pomliaždila nohy a ukončila jej kaskadérsku kariéru. Absolvovala 23 operácií, bola závislou na oxycontine. Nevzdala sa a svoj boj vyhrala a stala sa koordinátorkou kaskadérov vo filmoch. (megajalec)
  • V jednom interview Jennifer Aniston spomenula, že nebola prvou voľbou pre hlavnú rolu. Odmietla ju vraj iná herečka po prečítaní scenáru. Ktorá, nespresnila. (megajalec)

Reklama

Reklama