Reklama

Reklama

VOD (1)

Malí rošťáci se vracejí ve zbrusu novém filmu! Přidejte se ke Spankymu, Alfalfovi, Darle, Buckwheatovi, psovi Peteymu a celé partě, která provádí své obvyklé rošťárny! Snaží se vydělat peníze potřebné k záchraně babiččina (Doris Roberts) pekařství. Potíž je ale v tom, že nic nedokážou udělat správně. Ať je to nevydařené koupání zvířecích mazlíčků nebo strašlivá taxislužba, ničím si prostě nevydělají ani penci. Jejich jedinou nadějí je vyhrát peníze v místní soutěži talentů – ale už jste někdy slyšeli Alfalfu zpívat? (Filmbox)

(více)

Recenze (5)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Divím se, že se v dnešní době ještě točí podobné filmy. Být malý, jsem z toho asi nadšený. Takhle je to na mě samozřejmě až moc dětský film, který má nicméně myšlenku, tempo a celkově působí velice sympaticky. Příjemná odpolední oddychovka. /// Viděno na Nova Cinema s českým dabingem. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Filmík s deťmi, o deťoch a pre deti, ale asi len pre tie menšie. Bolo by tu čo písať o nedostatkoch. Postavy strašne gestikulujú a rozprávajú veľmi afektovane. Príbeh je jednoduchý, bez zbytočných zápletiek a zvratov. Humor pozostáva hlavne z bláznivých nápadov Spankyho a z toho, ako sa im to nikdy nepodarí / alebo im to niekto prekazí. Koniec je tiež trochu nereálny. Nuž ale čo. Menšie deti by to mohlo baviť a zrejme to je cieľom filmu. Pochváliť môžem kostýmy, ktoré sa veľmi podarili, grimasy a nápaditosť. Inak ale nič moc. Toto nebolo pre mňa. 30% - 2* ()

Reklama

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Když to berete jako blbost pro radost ... Proč ne. Pes mě fakt bavil. I jiné věci. Na Americký počin dost dobrý. Než jednu pistol, raději tunu blbostí. Malým dětem se to bude asi dost líbit. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři hvězdičky na truc zdejšímu hodnocení. Je to praštěné, ale milé a umím si dost dobře představit, že být menší, tak ten příběh přímo žeru. Mně se to opravdu líbilo. Ačkoliv přiznávám, ten závěr byl opravdu nereálný a to i na film pro děti... ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama