Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sofie má amulet, díky kterému se může stát mořskou vílou. Plovoucí palác její rodiny zakrývá slunce a ohrožuje tak celé království mořských víl. Dokáže ho Sofie s pomocí princezny Ariel přemístit? (oficiální text distributora)

Recenze (3)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

No ,když se i děti smějí tomu , jak je to trapné a né vtipné ,tak už je to fakt zlé :D Dívat se na tuhle pohádku je pro dospělého člověka opravdu utrpení . Líbit se bude holčičkám , tak do pěti . Pohádka je hezká ,ale není v ní nic vtipného a celí děj je strašně kičovitý , další díl už fakt vidět nechci . ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Celé je to takové přibarvené a aromatizované :-), ale na malé holčičky to kupodivu funguje. Princezny, mořské víly, oceán, zlá chobotnice... Doporučuji nasadit tuto pohádku pro věkové rozmezí 2,5 - 4 roky. Rodiče to samozřejmě bavit nebude a kouzlo pixarovských animáků, kde pár fórů tvůrci vždy schovají i pro dívající se maminky a tatínky v tom nehledejte... * * ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno je tak barevné, kouzelné, sladké. Princezny, mořské víly, šperky, usmívající se rybičky... Prostě překrásná podívaná pro malé holčičky, která vychází z Malé mořské víly od Walta Disneyho. Bohužel pro dospělé už je to spíše kýčovitá podívaná. [60. hodnocení, 3. komentář, 54%] ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama