Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Börnerových se stěhuje do satelitního městečka do novostavby. Tam bude mít otec Jan víc místa na svou kancelář a matka Anne se bude moci věnovat více své práci rozvodové právničky. Má ale pocit, že jí celá rodina stěhování vyčítá. Patnáctiletá dcera Lisa je vyloženě naštvaná, protože bude daleko od svého přítele. Syn Lukas zase touží mít v novém domě psa. Sousedé jsou od začátku velice přátelští, ale na vkus rodiny příliš vtíraví. Obzvlášť rodina Matzeratových, kterou mají hned přes plot, je poněkud otravná. Především hlava rodiny Werner a jejich pes Blondie. Werner sestaví udírnu na ryby, ze které se do okolí line pořádný zápach, a pes vyhrabe Lukasovo morče. Navíc mají nového nesympatického souseda Stefana Binze. S Lisou se její přítel kvůli tomu, že se odstěhovala, rozejde a ona má pocit, že jí rodiče zničili život... Když Börnerovi přijdou na skleničku ke Stefanu Binzovi, zjistí, že jeho partnerkou je Maren, se kterou se Jan zná, kdysi spolu žili. Maren s Janem očividně flirtuje a Anne se to moc nelíbí, a tak odejde domů dřív. Tam za ní přijde Kerstin Matzeratová. Chce se informovat ohledně rozvodu, protože Werner už jí pořádně štve. Janovi se ale moc nelíbí, že by se Anne měla plést do rozvodu sousedů...
Když se Jan snaží pracovat doma, sousedky mu nedají pokoj. Jedna mu přinese jídlo, druhá potřebuje něco pomoci otevřít, další přijde s peticí proti sousedce, která se na své zahradě neustále povaluje v plavkách a sprchuje se na očích místních mužů. Jana ale taková prkotina nezajímá a sám se demonstrativně svlékne do trenýrek. Sousedka je pohoršená. Pak za ním přijde Maren, sousedky si toho samozřejmě všimnou a mají další důvod k pomluvám. Práce Janovi vůbec nejde a dostane týden na to, aby vytvořil návrh na reklamní obrázek, jinak zůstane bez práce. Chybí mu totiž inspirace. Lisa si brzy stihne najít nového „úžasného" přítele. Paul jezdí na skútru a kouří, což se samozřejmě Janovi nelíbí. K dětem se pak přes sousedy donese, že Maren byla Janova milenka, a bojí se, aby se rodiče nerozvedli. Maren se skutečně pokusí Jana svést, on ale zatím odolává. Večer přiveze Lisu domů policie. Jela na skútru bez přilby a také kouřila marihuanu. Sousedé samozřejmě vše sledují a rodina v jejich očích klesá... (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Hodně velká oddechovka vhodná pro chlapy při žehlení. Malíř nadsamec se ocitne se svou rodinkou v satelitním městečku. Manželka ráno odjede do své právní kanceláře a on celý den musí bojovat proti nadrženým sousedkám co vědí, že je tam sám a zkouší to. Když telefonuje s manželkou tak si na to stěžuje, že nemá klid na práci "Kdyby si viděla, jak se na mě tady každá kouká, sem lovná zvěř." A aby toho nebylo málo, jedna ze sousedek je jeho bývalka. Tu hraje Felicitas Woll a to je hodně velká kočička. Hlavně kvůli ní 1*. Pokud se Vám nic nechce, jen zabít čas, tak proč né, úplně debilní to není...., ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama