Reklama

Reklama

Frauen ohne Unschuld

  • angličtina Women without Innocence (více)

Obsahy(1)

Margarita (Lina Romay) je v šoku přivezena na ženskou psychiatrickou kliniku. Viděla zavražděné své přátele i vraha v masce. Na klinice nemluví a personál se jí ptá po nějakých diamantech. Na zmatené Margaritě zkouší svou novou léčebnou anti šokovou terapií dr. Antonio. Poté, co je na klinice Margarita svědkem několika vražd stejného muže v masce, utíká. Pomalu se rozpomíná, co se vlastně stalo a o jaké diamanty šlo. (RetroMan)

(více)

Recenze (5)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tak určite to nie je film pornografický, ako sa tu píše. Inak je nahoty samozrejme dosť, a všetkému kraľuje Lina Romay. A ako je tá nahota natočená! V Taliansku, Como, na mori, jachte, dva ženy, orámované slnkom, v krásnej vile... Toto vedel Franco ako nikto iný. Vystihnúť tú atmosféru miesta, prostredia, atmosféru... A o tom to je. Vizuálno. Atmosféra. Sú tu síce aj prvky gialla, a Lina svoju postavu zahrala skvelo, ale ide hlavne o tie čarokrasne lokácie, množstvo svojsky natočenej erotiky, atmosféru, náladovú hudbu... Ako ostatne u Franca často. Nie je to pre každého, nikdy nebolo. Za mňa hovorí hodnotenie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek koncipovaný jako italské giallo, kterému vyšlo to, že vsadil na více nahoty. Je zde samoúčelná skutečně jen trochu, tak nějak zapadá do celkového dění. Lina Romey je sázkou na jistotu a nutno říct, že krátké vlasy jí dávají zase něco jiného, nového. Příběh je jednoduchý, ale funguje, docela příjemné překvapení. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Jesus Franco opět představuje to, co má nejraději - nahá ženská těla a jejich vášně. Na krátko ostříhané Lině to tolik nesluší, ale to vynahrazují ostatní dívky na klinice, které se oddávají svým vášní a pudům. První část je dějově nudnější, protože divák neví, co se vlastně stalo. Ve druhé polovině už ději porozumí. Zápletka s diamanty mi přišla moc vykonstruovaná, ale pro něco se vraždit musí. Některé dějové zvraty jsou celkem ucházející. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak aj v tomto prípade sa Jess Franco nezaprie. Všade prítomná, prehnane samoúčelná nahota, ktorá sa zakladá na nevýraznom a hlavne nevierohodnom príbehu. Verím, že Francovi tu oň určite nešlo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama