Reklama

Reklama

Ukradená babička

(TV film)

Obsahy(1)

Příběh o paradoxním zakončení jedné cesty za nákupy do Polska... Mladí manželé si chtějí v Polsku koupit válendu a babička se rozhodne jet s nimi. Jenže po cestě se jí udělá nevolno a zemře. Manželé mrtvou babičku vezmou do auta a podaří se jim převézt ji ukrytou ve válendě přes hranice zpátky do Čech. Jenže – smůla se jim lepí na paty, a tak další katastrofa na sebe nenechá dlouho čekat. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Bakalářský příběh, který nemá špatnou myšlenku, krátký příběh má děj, ale je natočen unyle, herci jako by si na natáčení jen odskočili a honem bez zaujetí odehráli své role, navíc ani nejsou sympatičtí, snad až na Valerii Kaplanovou. ()

otík 

všechny recenze uživatele

To byl aspoň případ. Mladí odjedou se starou babičkou do Polska nakupovat nábytek, ovšem k překvapení hlavně pozdějšího zloděje už nazpět babička nejede na předním sedáku, ale v nové válendě. Slušná povídka. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Vida, i příběh, co má náboj, koule a super pointu, lze natočit neuvěřitelně nudně, že by za tu čtvrthoďku u toho člověk usnul. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Asi se něco takového stalo, ale má to jeden háček. Kdo sledoval seriál Černá sanitka ví, že v pátém díle nazvaném Babička dochází k vysvětlení jedné z nejznámnějších pověstí. Češi vyjedou za hranice s babičkou, která bohužel zemře. Kvůli strachu z papírování pak naloží babičku do nejrůznějších předmětů nebo naaranžují tak, aby vypadala jako živá alespoň do té doby, než se vrátí do vlasti. A kupodivu se zrovna tohle jedné rodině stalo a ještě navíc byla ukradena. Tím ukradením pak příběh dostává nový náboj a jedná se nakonec o docela podivuhodný černý humor. Přesto...kdo ví? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama