Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Tak nějak obří nuda, která nemá absolutně nic společnýho s normálním životem. Tenhle "jakože" návod na single život se může líbit tak možná náctiletejm pipkám, co to můžou použít v dnešní době, jako my kdysi Bravo :-D Naprosto příšerná Rebel Wilson, pak v celým filmu působí jako velryba plácající se na souši, její přehrávání je pak víc k smíchu, než vtipný scény ve filmu. Prostě DĚS! ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Jak se připravit pro vztah. Tenhle film vůbec není o single lidech. Je to o lidech, kteří jdou ze vztahu do vztahu, jejichž celý život se točí kolem mužů (nebo alespoň některé jejich části) a kteří se musí naučit jak být správně ve vztahu. Nejde tedy o dobré a špatný způsoby jak být singl, ale o dobré a špatné způsoby jak být ve vztahu. Jste příliš samostatná a chcete být svobodná matka, protože proč ne? Pak vám osud hodí do cesty Správňáka™, abyste se naučila přijmout pomoc od někoho jiného. Jste pro nezávazný sex bez vztahu? Pak poznáte sympatickou romantičku, aby vás přivedla na správnou cestu. Pokud už jste singl, je to jen proto, abyste se dostatečně dobře poznali a byli i ve vztahu sami sebou. Tudíž vám tenhle film narve do krku své zásadní moudro, že život je celý o vztazích. Děje se tak za pomoci nepřiměřeně dlouhé stopáže, Rebel Wilson, která se chudák ze své herecké škatulky už nevymaní, a Leslie Mann, které stačí být sympatická. Zbytek za řeč nestojí, Dakota Johnson je ale správně nijaká pro to, aby se s ní divačky mohly ztotožnit, nebo ne? Mimochodem, Liz Tuccillo stojí i za Sexem ve městě a napsala Až tak moc tě nežere. Vědět to předtím, tak se do téhle reklamy na romanci snad ani nepouštím. ()

Reklama

Baboonek 

všechny recenze uživatele

Jako komedii určitě doporučuji, velmi mě to překvapilo. Film nedokázali zabít ani trapárny o které se tam dost solidně staží a ani převeliké klišé. Pokud čekáte klasický happy end - tak film má docela dobré poselství - ani v americe to vždy nemusí být jenom růžové. Je to trochu přehnané - ale tak zase, co by ste od těch amíků chtěli- Dobrej posun v před a za mě 3*. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $34,470,866Tržby Celosvetovo $58,570,866 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ moc som teda od toho nečakal ale nakoniec celkom úderná a zábavná komédia, ktorá ma aj slušne vystavaní dej, ktorý zbytočne netrpí žiadnymi zbytočnými premrštenými banálnosťami, či hluchými miestami, aj keď citeľná snaha o nátlak cez emócie sa nedá uprieť, herecky nadmieru spokojnosť, ideálna oddychovka /videl v kine: 60%/ ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dříve mě Rebel Wilson svou vizáží i vystupováním přímo iritovala, po celém trilogijním zářezu Ladíme jsem si na ni v rámci možností zvykl a Jak přežít single byla kdysi dokonce komedií, na kterou jsem čekal už v době, kdy běžela v kinech. Dle hlavního představenstva bylo jasné, že se tahle ujetá romantická komedie zaměří hlavně na něžné pohlaví, když jsem ale vypnul veškeré racionální myšlenkové proudy, najednou mi přestala spousta nedostatků vadit. A tak jsem možná viděl poslední ryze feministickou romantickou komedii, ztvárňující reklamu na nezávislost nezadaných žen. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama