Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia ( viď marshallovky VALENTINE´S DAY, NEW YEAR´S EVE či MOTHER´S DAY ) americká odpoveď na kultovú LÁSKU NEBESKÚ, len v menej epickom prevedení. Opäť tu máme postavy, ktoré sa sprvu divákovi uvádzajú ako celkom cudzie entity, len aby sme o pár minút zistili, že ich životy sú prepletené viac ako dosť. Príjemné, vtipné, dojímavé ( hlavne pre plačkov ). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Manželství! ... Konec spontánního sexu, svobodnýho cestování a nakupování jen na povolení." Pohoďák Tom v tom má zkrátka jasno a kdyby lidi předem věděli, co vlastně znamená skok do chomoutu, tak by nás před vymřením patrně nezachránily ani ty islámské kobylky. Žít single má zkrátka své výhody i nevýhody a tento snímek se je snaží zmapovat. Někdy tak činí zábavnou formou, jindy trošku moralistickou, ale já jsem si v něm nějaký ten důvod pro zasmání našel. Zejména mě pobavily holky, který slyší jen to, co chtějí. Taky komentování pipiny z trvalého vztahu a sexu starší ženy s mladším mužem nebylo špatné. Co mi ale vrtá hlavou je sexuální poloha "rum s kolou" a způsob, kterak přitom využít křečka. Doufám, že o tom strejda Google něco ví. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby byl film koncipován detektivním způsobem, kdy má hrdinka přijít na to, co vlastně v životě chce, aby to na konci odhalila způsobem, který by vám měl umožnit pochopit nějakou zásadní životní pravdu. Nemůžu si pomoct, ale ve skutečnosti je to plácání hubou na prázdno. Asi už nejsem single příliš dlouho, abych ten film docenil, ale pro mě je špatný. ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

První a vlastně původní důvod proč se na film podívat byly perfektní kozy Alison Brie, ale nakonec se z toho vyklubala docela vtipná a decentně citlivá podívaná. Dobře to klapalo, tak nějak mi to i dávalo smysl, bylo možná i trochu pravdivé a dlouho to sahalo po 4*, ale dost spadlo tempo v části, kdy se film věnoval více naší holce v "stává se ze mě vyspělá žena a pomalu vím, co chci" období. Což bylo otravné a zbytečně to přidalo pár minut. Jak říkám vtipné, citlivé, jen to chtělo lepší scénář a pěknější chlapy. Asi jako jsem já. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jak přežít single by se dalo označit nálepkou "nenáročná jednohubka na volný večer, u které může člověk v klidu vypnout". O největší porci zábavy se postarala Rebel Wilson, která byla (i díky svým tělesným proporcím) nepřehlédnutelná. Líbil se mi soundtrack, film pěkně odsýpal a děj nebyl úplně tak hloupě předvídatelný, takže to nebilo přiliš do očí a ve výsledku jsem byl spokojený. Zkrátka mile natočená romantická komedie s vesměs sympatickým obsazením, ve které člověk vidí, jak to může (ale i nemusí) probíhat u single lidí. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama