Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Žánrově vyčnívající nepředvídatelná jednohubka, která umí pobavit, ale místy jí dochází pára v humoru. (Možná trochu více Rebel?) Každopádně mi scenáristicky strašně viděl našroubovaný příběh Alison Brie, která nemá s hlavními postavami žádné interakce a ani je nezná. Nehodila se tam, tři příběhy by stačily. Dakota Johnson mi nevadil a celkově to má docela spád a je to velmi příjemné. Ovšem vedle S láskou, Rosie musím dát nižší hodnocení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Svoj život definujeme cez vzťahy, pričom z nejakého dôvodu sa single status považuje, najmä u žien, za synonymum nešťastia. Ale nakoniec musíme byť vyrovnaní sami so sebou, aby sme dokázali oceniť tú skutočnú lásku, ktorá možno ešte neprišla. No poznáte to, podobnými múdrami nám obšťastňuje každá romantická komédia. Niežeby na tom nebolo viac ako špetky pravdy, len to by sme tu nesmeli mať niektoré postavy vytrhnuté svojim chovaním z reality. Chlap nemá v kuchynskej linke ani jeden pohár a vypol si vodu, aby po spoločne strávenej noci v jeho byte nezostala žiadna žena. Ženy sú na tom o niečo lepšie, pretože im venuje scenár viac priestoru a tak nie sú len jednorozmernými figúrkami, ktoré majú nejakou svojou vlastnosťou dohnať hrdinku k poznaniu ďalšej pravdy. Stále ale vďaka NY geniusu loci príjemne pozerateľné. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

V podstate som čakal niečo na štýl He's Just Not That Into You, a v niektorých ohľadoch to naozaj tak pôsobí, ale v celkovom ponímaní to žiaľ nebolo až také dobré ako spomínaný film. Dokonca ani Christian Ditter sa až tak nevyznamenal ako pri jeho poslednom kúsku (Love, Rosie). Takže v podstate menšie sklamanie, ale zas nebolo to najhoršie. Herecké obsadenie ako tak vylepšilo celkový dojem z filmu, dokonca ani dejová línia nebol až tak na zahodenie. Len tá pointa, ktorá sa nám snaží nahovoriť ako je "byť single" úžasné, ma akosi nepresvedčila... Lebo byť single často znamená aj samotu a pochybnosti o sebe samom. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Konečne, konečne romantická komédia s nie úplne predvídateľným koncom! Film vás ani tak nechce naučiť "ako byť single" (v skutočnosti má oveľa chytrejšiu myšlienku, to je najväčším prekvapením), zato chce byť viacerými žánrami. Romantikou, drámou aj tou komédiou. A škrípalo to. Tento štýl humoru mi jednoducho veľmi nesedí, aj keď Wilson mala pár hlášok. Najviac očarujúca bola určite Leslie Mann. Pár trápnych momentov mohli nahradiť radšej cynickejšie, záverečný preslov mohol byť triezvejší. Väčšinu času bol film na dve hviezdičky, no ten koniec bolo takým osviežením, že sa v tom zlom už nebudem hrabať. Tri. :) ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Také se mohli scénáristé víc snažit když chtějí natočit film jako odraz života osamocených jedinců,ale proboha koho napadlo svěřit roli Dakotě Johnson,která je tak neohrabaná a nepřitažlivá že vždycky totálně pohřbí všechen komediální děj filmu.Nejvíce jisker dokázala vykřesat blonďatá tlusťoška s rebelským jménem Rebel Wilson která měla spoustu nápadů jak proplout každou párty se zážitkem,ale bez vlastní újmy.JAK PŘEŽÍT SINGLE mi trochu připomíná větu z pořadu Tele Tele:JAK BUDE ZÍTRA?Žilková měla vždycky odpověď,ale na to jak přežít single nikdo odpovědět nedokáže."Singláči" jedou na vlně odmítání závazků a než se rozkoukají už se dívají na to co nečekali podle přísloví:"Odříkaného chleba největší krajíc" a když to občas vypadá že jim stačí prázdná postel tak to dopadá jako ve filmu HLAVNĚ NEZÁVAZNĚ a protože člověk není stroj tak jde vždycky o víc.Tak si říkám že nezadaných lidí je strašně moc a zaměstnanci firem by jistě ocenili nějaké seznamovací večírky které by sponzoroval jejich zaměstnavatel a kde by nezakopávali jen o své "provařené" kolegy a šéfy,ale seznámili by se i s tím koho nikdy nepotkali,prostě osobní přitažlivost bez viditelného krytu kterými se hemží online seznamky.Firmy by měly pochopit že stravenky nebo vitamínové balíčky nerozjasní tváře tak jako nový vztah.Často od komentáře k filmu sklouznu ke komentáři života.Napsal jsem často?Myslel jsem vždycky. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama