Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taká stráviteľná jednohubka. Celé to lamentovanie ohľadom vzťahov je po chvíli celkom unavujúce. Američania majú perfektnú schopnosť analyzovať sto krát tú istú vec, tým istým spôsobom a stále a stále sú schopný produkovať nové a ďalšie zaľúbené komédie. Alison Brie má parádne prsia,ale to na film nestačí. Všetko je to príliš obalené v sebaľútosti a sebaúvahách ako byť silná independent žena a chlapi sú tu ktovie prečo tí emocionálnejší a hlúpejší. Chýba mi tu akási vyrovnanosť. A áno viem že vidieť Grand Canyon je naplnením snom mnohých ľudí. Aj že vzťahy a celkovo svet je dakedy veľmi mätúci, ale nie všetko sa rieši alkoholom a potláčanými emóciami. Takže aj v rámci feministického kontextu chcem len podotknúť že pozerať sa na život zmätených dievčat tváriacich sa ako majú všetko pod palcom je niečo z čoho som asi oficiálne vyrástol. Hlavne ak moralizujú a nie sú len vtipno hlúpe ako v prípade seriálu Girls. Kvôli koncu ale dávam o hviezdu menej, hoci to pozerateľné je. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Manželství! ... Konec spontánního sexu, svobodnýho cestování a nakupování jen na povolení." Pohoďák Tom v tom má zkrátka jasno a kdyby lidi předem věděli, co vlastně znamená skok do chomoutu, tak by nás před vymřením patrně nezachránily ani ty islámské kobylky. Žít single má zkrátka své výhody i nevýhody a tento snímek se je snaží zmapovat. Někdy tak činí zábavnou formou, jindy trošku moralistickou, ale já jsem si v něm nějaký ten důvod pro zasmání našel. Zejména mě pobavily holky, který slyší jen to, co chtějí. Taky komentování pipiny z trvalého vztahu a sexu starší ženy s mladším mužem nebylo špatné. Co mi ale vrtá hlavou je sexuální poloha "rum s kolou" a způsob, kterak přitom využít křečka. Doufám, že o tom strejda Google něco ví. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Priemerný film, priemerná komédia. Tá tučná bola fakt nechutná a nikdy by som o ňu svojho vtáka neotrel. Mladá verzia Melissy McCarthy. Dakota je pekná baba a dosť dobrá herečka. Ale jej postava nie nejaké extra terno. Celkovo je to skôr smutné a často som sa cítil nepríjemne už len za to, že to pozerám. Aj keď niekoľko dobrých vtipov tu je. Film je skôr ale pre baby. 60%. 3* ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

S kamarádkou jsme předtím vypily litr jahodové margarity, takže jsme se pak při filmu chechtaly, i když nebylo vlastně čemu. Scénář dost tragický, herecké výkony buď trapné (Rebel Wilson) nebo protivné (Dakota Johnson - moje averze k ní stoupá čím dál tím víc). Od úplného propadáku to zachránili jen sympatická Leslie Mann a její bláznivý přítel Jake Lacy a jedno roztomilé mimino. Režisérův předešlý počin se mi líbil mnohem víc. Tady jsem kromě samotného New Yorku nenašla atraktivního vůbec nic. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Človek by mal objaviť najprv sám seba, predtým ako sa pustí do vzťahu s niekým iným. Nielen extra zábavný film, ale aj niečo na zamyslenie podané nenúteným spôsobom. A navyše, tam kde sa zjaví Rebel Wilson, to vždy stojí za to. Ale celý cast bol znamenite vydarený. No a soundtrack tiež ladil výborne k filmu. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama