Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu, kdy Dakota JOhnson zakouší single život, je výborná. Pak je ta druhá část, která mi přišla trochu rozpačitá. Nejdivnější byla dějová linka s tou gynekoložkou, která najednou zjistí, že chce vlastní dítě. Ehm. Rebel Wilson má zase roli, která jí sedne jak poklice na hrnec a já zas musím říct, že tu ženskou prostě nemám ráda. How to be single je pro mě takové nijaké a i když má film dobrou myšlenku, provedení je takové uřvané a zmatené. Ale scéna s porodem je výborná, to zas jo. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podstatou How to Be Single snímky je si to v živote užiť. Pretože počas týždňa alebo života osamote, sa vám napríklad dostane len jednej chvíle. Jediná chvíľa, keď nie ste zviazaní žiadnym vzťahom. Jeden moment, kedy stojíte na svojich vlastných nohách. Naozaj single. Pár vtipov tam bolo, ale skôr to pôsobí depresívne. Je to maximálne na 2 hviezdy. Sklamanie, film mi neprišiel vtipný, štýl humoru mi nesedel, žiadna romantika, žiadny happy end pre náročných. Asi to nebol môj štýl. Hoci sa podobným filmom programovo vyhýbam, stalo sa a videl som to. Napriek tomu teda, že nie som zbehlý v debilinách, vidím tam nekonečné množstvo klišé, modelových situácií, ktoré vo filmoch najskôr už boli tisíckrát spodobnené. Napriek tomu sa stále točí podobné agitky, hoci ich hodnotenie sa po práve asi nikdy nevyšplhá nad šesťdesiatku. ()

Reklama

tomeš 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se zdráhal se na to podívat, i když Rebel Wilson mám rád. A pak to nabízeli ke shlédnutí v letadle, tak jsem nepohrnul. A hele je to lepší, než jsem čekal. Je to vtipný a dobře se na to kouká, ensembl je vynikající, vč. eye candy jako Anders Holm nebo Jake Lacy nebo celýho ženskýho obsazení. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejryzejší příklad ubohé americké komedie. Já ten jejich křečovitý humor zkrátka nedávám. Vulgární, trapná a kýčovitá slátanina s rádoby hlubokým poselstvím a koncem, co se zoufale snaží hrát na city. Horší film jsem dlouho neviděl a hodnocení 59 % je nanejvýš zarážející. Inteligentní filmy tu mají často srovnatelné hodnocení. ()

Baboonek 

všechny recenze uživatele

Jako komedii určitě doporučuji, velmi mě to překvapilo. Film nedokázali zabít ani trapárny o které se tam dost solidně staží a ani převeliké klišé. Pokud čekáte klasický happy end - tak film má docela dobré poselství - ani v americe to vždy nemusí být jenom růžové. Je to trochu přehnané - ale tak zase, co by ste od těch amíků chtěli- Dobrej posun v před a za mě 3*. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama