Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Takový neškodný vejplachový béčko na jedno až dvě použití. Film samotnej není po technický a zčásti ani po příběhový stránce špatně zpracovanej, ale... Právě, že jenom zčásti. Jinými slovy místy si to hraje až moc na inteligentní film, kterým to zrovna moc není. Příběh se prostě místy snaží tvářit rádoby hrozně složitě a to asi jenom z důvodu aby zakryl fakt, že je to spíš taková neškodná ptákovinka bez nějakýho hlubšího smyslu. Každopádně Willis si svůj part odbude opět postáváním před kamerou odříkáváním dialogů a místy se tváří celkem jako hajzl. No nic moc asi něco jako v The Prince, ale na druhou stranu lepší takový role, než další kurvení klasiky Die hard. No a Jane je standartně zábavnej. tohohle týpka celkem můžu. Hraní mu sice moc nejde, ale je to sympaťák a svoje si odvede. Takže celkově taková nevinná kravinka na slabší 3* a k tomu 50% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To vás takhle na plakátu nalákají na B. Willise, takže očekáváte, že v akčním filmu bude obstarávat nějakou tu hlavní roli. No, je to jinak, on se tam spíš mihne a "nejvíc" si ho užijete na konci. Jinak to je o přitroublé blondýně, kterou všichni nahání a snaží se jí ublížit a zastavit ji. Před čím, to ale není úplně jasný (prostě utekla, odkud neměla). Jenže filmy o robotech, kteří si uvědomili sami sebe a chovají se jako lidi, ty už jsme tady měli. A určitě v lepším provedení. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní direct to video akční sci-fi se sympatickými herci. Potěšilo mě především obsazení Thomase Janea a Johnathona Schaecha. Akční scény jsou dynamicky natočené a člověk se v nich bez problémů vyzná. Dobrá je i hudba a výprava. Willis v záporné roli neurazil a zcela evidentně přišel zinksovat svůj tučný šek za pár dnů natáčení. Celkově příjemný oddychový film na deštivé odpoledne. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi mozkovýplachová devadesátková sci-fi béčka, tak tohle by se vám mělo zatraceně líbit. Vice si nehraje na žádný výpravný sci-fi velkofilm jako sračky typu Elysium a přitom je mnohem zábavnější. Všechno je jak má být - zápletka je krásně jednoduchá, děj příjemně odsýpá, hlavní klaďas (Jane) je hláškující oldschoolový beztechový retro týpek (připomněl mi Russellova Plisskena), hlavní záporák (Willis) je slizký, záludný a bezskrupulózní hajzl jdoucí za svým cílem přes mrtvoly, žoldáci hlavního záporáka i se supermoderními zbraněmi neumějí vůbec střílet, takže hlavní klaďas je v klidu jednoho po druhém sundavá svým oldschoolovým kvérem i přes jejich neprůstřelné vesty, sem tam na nás spiklenecky mrkne nějaká odkazová hláška (já na konci zachytil dvojku Aliena a Matrix)... Ale porouchanou umělačku mohla hrát nějaká jiná herečka a tvůrci mohli víc využít potenciálu její postavy po upgradu, šikovný scénárista by s takovým zázrakem (uprgadovaná všehoschopná sexy androidka) dokázal udělat divy; no ale možná bude dvojka. Každopádně pohledný a příjemný mozkový klystýr! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak je tu další kousek s Brucem Willisem kde zase muže ukázat svůj znuděný výraz z posledních let ( vyjma Expendables,kde byl ale pár minut a s kamarádama),ale ejhle zase tak špatný film to není i když je to hlavně překvapivě kvůli Thomasovi Janeovi ,který film táhne a jeho výkon je srovnatelný s rolemi poldu z 80.let.Příběh založen na sci-fi podání,kde zákazníci mužou prožít v místě zvaném Vice své tajné tužby s místními lidmi tedy pardon roboty není zlý a připomíná tak trochu zvláštní dny.Jinak mínus je opětovně výkon Bruce to ať se na mě nezlobí ,ale i tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Los Angeles Times napísal, že ide o „dystopické sci-fi pre hlupákov“. (Arsenal83)
  • Do hlavnej ženskej roly sa mohlo dostať niekoľko známych herečiek, ale producent Randall Emmett obsadil do hlavnej úlohy svoju vtedajšiu manželku Ambyr Childers, no zároveň najal niekoľko svojich "tajných" mileniek, ktoré mali na prstenníku iniciály „RE“. Ešte počas natáčania sa 6-ročné manželstvo rozpadlo, Emmett požiadal v apríli 2015 o rozluku a Childers podala v roku 2017 žiadosť o rozvod, ktorá bola v tom istom roku zavŕšená. O Emmettových praktikách neskôr informoval 29. júna 2022 LA Times, ktorý ho obvinil, že ponúka ženám filmové úlohy výmenou za sex. (Arsenal83)
  • Variety označilo Willisa za toho, ktorý „mohol urobiť film zábavným, no na miesto toho bol on sám nudným“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama