Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 10 (1981) (série)


Ponožky (S10E18)

(epizoda)

Obsahy(1)

Jednou v životě si povyrazit! Martička odjíždí na týden pryč a její manžel Karel (Z. Řehoř), roztržitý učitel, tráví veškerý čas v práci, místo toho, aby si užíval. Rozhodne se proto, že si vyrazí alespoň na ryby. Když se vrátí domů, chystá se do vany. Jenže zazvoní sousedka Nováková (M. Myslíková) s telegramem, že se jeho žena vrátí dřív. Muž začne zmatečně uklízet. Když si však chce vzít ponožky, které nechal s botami na chodbě, zabouchnou se dveře… (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I takový trapas se může přihodit. Od počátku bylo jasné, jak to celé dopadne, avšak to nic nemění na tom, že se divák musí dobře pobavit. Ono cizímu neštěstí se obvykle dobře směje. Zdeněk Řehoř se svoji úlohy skvěle zhostil a Míla Myslíková se svými výbuchy smíchu neměla také chybu. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato povídka, jako v pořadí třetí, a povídka Konečně v novém, jako úvodní, byly vysílány v Nejlepší bakaláři. Jsou si dost podobné, alespoň principiálně. A všechno, co chybí právě té druhé jmenované, tak Ponožky splňují. Zdeněk Řehoř trapas dovedl ktéměř k herecké dokonalosti. Dámy si přijdou i na jednu půlku jeho zadku, což i v roce osmdesát jedna považuji za odvážné, navíc v tomto žánru. I když styl, jakým si dveře zabouchl je dost podivný, tak všechno ostatní hlavně díky jemu se fakt povedlo. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama