Reklama

Reklama

Marvel's Luke Cage

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2018), 24 h 27 min (Minutáž: 46–69 min)

Hrají:

Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi, Alfre Woodard, Rosario Dawson, Mahershala Ali, Mustafa Shakir, Ron Cephas Jones, Frank Whaley, Rob Morgan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Nezlomný bývalý trestanec v mikině s kapucí chce očistit své jméno a zachránit svou čtvrť. On bojovat nechtěl, ale lidé potřebují hrdinu. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (125)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Seriál, kde se KLASICKY furt jen žvástá a nic se neděje. Náznaky akce 3,8 a 10 díl a v 11 dokonce snad náznak i nějakýho fightu. Díly mezitím prožvastanost u kávy v nějakým kadeřnictví či stanici. Přišlo mi, že koukam spíš na seriál Holičství, než na nějaký komiksový seriál. Pak houkání houkaček a procházky po městě opět doplněné žvástáním. Druhou sérii prcám. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Přichází další člen netflixové party Defenders. Rozjezd je trochu pomalejší a tak se to táhne skoro celou dobu. Postavu Lukea známe už z Jessicy Jones. Vylepšený vězeň, který stále váha, jestli své schopnosti využít nebo ne. Ze začátku se drží v ústraní, ale to se později. Záporáky tu má hned dva. První je Cottonmouth, který není nic moc. Po něm přichází Diamondback, který je jiný kalibr. Trochu mi vadí rasová nevyváženost seriálu, protože je tam 90% černých. Asi to tak newyorském Harlemu fakt vypadá. Taky mi vadily časté odkazy na černé celebrity, které bohužel neznám. Objevuje se tu i zdravotní sestra Claire Temple, kterou jsme mohli vidět v Daredevilovi i Jessice. Na oba zmíněné seriály to ale bohužel nemá. Ani ke konci se to moc nerozjede. Finále je docela slabé. Snad ostatní seriály ze stáje Defenders budou lepší... Příští rok bychom se měli dočkat kompletních Defenders. Názvy epizod jsou pojmenované po slavných rapových sonzích. Je tu 2. série a s ní i nový záporák. Dost postav děj opustí a některé nové se do něj přidají. Finále mě docela naštvalo, zvláštní poměna postavy... "Nebaví mě si pořád kupovat nové oblečení." :D ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01: Rozporuplný. Začátek v holičství byl super s vrcholem ve vězeňský epizodě, pak jsem ale bojoval s nudou a chtěl to mít co nejdřív za sebou. Mělo to pak prostě na víc než plochou zdlouhavou honičku policie a idiotskýho Diamondbacka. Každopádně cením okénko do Harlemu a jeho kultury, samozřejmě hodně spojený se super muzikou, pár super herců a sympaťáka v hlavní roli. Jinak ultimátní reklama na Carhartt :D 75% (a na druhou sezónu už se nevidím) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Neflix ty seriály umí, ale musím říct, že tenhle byl kapánek nudnější než Daredevil a JJ. Akce tam byla to jo a taky jsem rád, že tam byl i odkaz na komiksovýho Luka Cage a to jak to z něj udělali, i když tady je to trochu jinak, ale prostě to bylo prvních 5 dílů a pak přišli 4 díly nudy a pak finále, což taky nebyl úplně super díl. Jako komplet, ale Luke Cage šlape a já se moc těším na The Defenders, tak uvidíme co nám přinesou. 65% ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Ono to není vůbec špatný, ale hrozně se to táhne a celou dobu vám přijde, že se tam vlastně nic neděje. Mě trvalo dost dlouho , než jsem to dokoukal až do konce, spoustu kouskování,prostě nevtáhlo mě to tak, jako třeba JJ nebo DD. Problém není v samotném Lukeovi což o to, ale spíš v samotných záporacích. Cottonmouth byl jen taková vtipná postavička, která měla jen na hubě ale vlastně pořádné koule nikde a Diamondback zas neměl pořádný charakter. Některé díly se hlavně věnují spíš všem věcím okolo, než samotnému "Power manovi". O druhou sérii, mám mírné obavy ale doufám že zvládne dotáhnout ty nedostatky, které měla její předchůdkyně. I'm about sick of always having to buy new clothes. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (26)

  • Když Lukovi (Mike Colter) říká Jamajčan na ulici, jak by využíval jeho schopnosti, tak zmíní, že kdyby jej lidi neposlechli, řekl by „Dracarys“ a spálil je všechny. To je odkaz na Hru o trůny (od r. 2011) a povel Daenerys Targaryen, který dávala svým drakům, aby vše spálili. (Hovadin)

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix zrušil Daredevila

Netflix zrušil Daredevila

30.11.2018

Netflix a Disney jsou momentálně uprostřed drahého rozvodu a další obětí jejich nenaplněné lásky se teď oficiálně stal jednoznačně nejúspěšnější z marvelovských seriálů, komiksový Daredevil. Po třech… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama