Reklama

Reklama

Sadománia

(neoficiální název)
  • Španělsko Sadomanía (el infierno de la pasión) (více)

Obsahy(1)

Čerství novomanželé projíždějí na svatební cestě kolem zdánlivě opuštěné haciendy, u které se rozhodnou zastavit, aby si na tichém místě vzájemně projevili přízeň. Místo však není zdaleka opuštěné, ve skutečnosti jde o "ženskou věznici" a oni jsou okamžitě zajati jejími strážkyněmi. Novomanžel je propuštěn, pohledná novomanželka je však nucena obléci stejnokroj - miniaturní jeansové kraťásky - a spolu s ostatními vězenkyněmi manuálně pracovat v dole. Tajemné místo má svá vlastní pravidla, určovaná správcem věznice, jeho ženou a hlavní dozorkyní. Ti své svěřenkyně značně terorizují: na nebohé, většinou blonďaté a hlavně dobře rostlé vězenkyně pořádají hony a ukájejí na nich své zvrhlé sexuální choutky.
Odehnaný manžel se však nehodlá se situací jen tak smířit, a tak se znovu objevuje na scéně, aby svou atraktivní choť vyrval ze spárů sexem posedlých uzurpátorů... (krvavamera)

(více)

Recenze (5)

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Akční / Dobrodružný / Krimi / Drama ? Tak se mi zdá, že na tom chybí to hlavní: všudypřítomný SEX , sadomaso... Taky hezká španělská krajina, ale té si asi málokdo všimne. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle trashovité sleazy wipko, opět jaký-si typicky Francovský mix sexu (soft) a sadismu, byla přátelé šílená blbost, to se na mě nezlobte, opravdu jsem čekal víc už jen od toho názvu, ale nakonec jsem byl bohužel zklamán! Pár scén bylo rozhodně zajímavých (pojato zcela tradičně po Francovsku - který si zde sám zahrál roli homosexuálního kuplíře) ale co naplat, když to jako celek nakonec vyznělo opravdu blbě. Snímek byl navíc příliš krátký (možná nakonec i dobře), místy uspěchaný, a bohužel nesmyslný. Tam kde to začalo, u vody s krokodýlem, to nakonec i skončilo, a já si skutečně oddechl:-) Ta 1*, jen za pár hezkých bab, včetně Ursuly Buchfellner, a za hezkou scénu s jehlou. Podobné filmy: "Frauen für Zellenblock 9", "Der heiße Tod", "Frauen im Liebeslager" aj.1,5/5*. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Franco točí moje sny, akorát to dělá tristně béčkově, takže v kinematografii nemá jeho dílo žádnou hodnotu. Jediným podobným, obecně uznávaným filmem je Saló, ale ten zachází až moc daleko a je spíše hnusný a zlý, než zábavný. Franco to bere odlehčeně, s chlípnickým úsměvem, hravě laciná jižanská ledabylost se stává jeho neodolatelnou devizou. Eurotrash opusy jeho filmografie dosahují vždy max na dvě hvězdy, přesto si je dávám s potěšením - jednou za tři roky, pokazdé s alespoň dvěma několikadenníma přestávkama. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl. Film připomínal Simandlovu tvorbu s hloupými dialogy, nesmyslnými situacemi a jejich řešením. Leč všechno zachraňují bezpočet polonahých otrokyň, mezi kterými se najde poměrně dost krasavic z Playboye. Imitace krokodýla pobaví a střih Jesusa Franca i s jeho hudbou barvitě podkreslují kolorit Francových filmů z této doby. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama