Reklama

Reklama

Lovec lidí

  • Česko Kanibalský sex (festivalový název) (více)

Hvězda filmového plátna Laura Crawfordová je unesena z Paříže. Její produkční má dodat výkupné, posílá „odborníka“ Petra s penězi a s úkolem přivést zpět Lauru i únosce. Děj se odehrává v tropech, za rytmu tamtanů. Hledání Laury vyprovokuje řadu bitek a dramatických okamžiků. (Euro Video Film Informace Praha)

Recenze (15)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Veľmi podcenený film. Jess poňal kanibalský žáner po svojom, skrížil ho so svojím pomalým tempom, hudbou a tropickými lokáciami a výsledok vôbec je pomerne originálny. Čierny boh kanibalov, jeho krvavé oči a vzdychy nesúce sa džungľou, a jeho spojenie s domorodou ženou,  sú dobré a atmosferické nápady, je tu vcelku výživné gore, aj keď samozrejme nedosahuje kvalít vtedajších talianskych peciek, určite je lepšie ako terajšie CGI. Modelka Laura je sexy a Jess to neváha využiť, ako sa len dá, veterán Al Cliver do filmu vnáša atmosféru italo gore hororu, kde často hral. Vôbec je to taká obskurnosť, ktorú docenia hlavne hardcore priaznivci eurohororu, a ešte aj tam sa to bude deliť, a vôbec to nie je zle natočené. Možno neuškodí mať aj dobrú kópiu. ()

V4nd4l odpad!

všechny recenze uživatele

Snad jediný klad na tomhle filmu je část rozhovoru novinářů s unesenou modelkou (Ursua Buchfellner): Novinář: "Could you give me your opinion of men in our country?“ Modelka: „I have no opinion of men, I just love them.“ Jinak je to naprostý odpad plný zmateného a nelogického střídání scén, odfláknutých masek i hereckých výkonů a nudy. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Opravdu „hororová“ jízda od začátku až do konce. Kanibalský sex je neskutečně špatný snímek, chtělo by se říct až vyloženě blbý, nicméně v jeho hlouposti zároveň tkví největší přednost filmu, protože v divácích vyvolává salvy smíchu (samozřejmě neplánovaného). A já si všechny ty šílené postavy (společně se jejich „excelujícími“ představiteli) užíval, stejně jako zamlžené kamery, neustálých transfokací, „nápaditých“ triků či dominantní zvukové stránky. Za tu neúmyslnou zábavnost nemůžu jít pod 2*. ()

giallo odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže Deodatovo jméno zazářilo a zároveň shořelo s jediným filmem a to Cannibal Holocaust, tak Francovo jméno se s každým jeho filmem utápí v hlubší stoce. Ne vážně Franco byl a je špatný režisér a tenhle film to nanejvýš jenom potvrzuje. Jemu i na tak v celku jednoduchém žánrovém kanibalském filmu nešlape vůbec nic. Kolikrát já jsem si za film řekl WTF? Ale pojďme k věci. Příběh je na poměry celkem asi jako jediný, u které se dá s přimhouřenými oči říct, že je v pořádku. Zato ale scénáristické kopance už bily do očí (např. jachta, v níž je žena, která chce dva hlavní hrdiny nejdřív zabít a hned po chvíli na to s jedním rozdává, jako by se nechumelilo). Další položka-střih! Vysvětlil někdy někdy někdo tomu člověkovi, jak se vůbec používá? Ne a na to vsadím krk! Tady to tak neskutečným způsobem bylo do očí až děs. No herecké obsazení bych raději přešel, přeci jenom jsem nepočítal, že by do trashové filmu získal nějaké lepší herce. Do čeho si ale rýpnout musím, tak to je, že ten matlal naverboval do rolí kanibalů směsku černochů, bělochů a hispánců?!? Já si myslel, že si snad dělá prdel! K hudbě bych napsal snad jen to, že se o ní postaral sám maestro a to mluví za vše. Své hodnocení bych asi uzavřel otázkou, kde na to Franco bral prachy? Takový Uwe Boll 70. letech řekl bych. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Název je minimálně zajímavej a když jsem se na něj koukl říkal jsem si.. hmmm... To by mohlo bejt docela dobrý. Potom se ale kouknu na to kdo to natočil a svoje pozitivní myšlenky jsem zahodil hluboko do hajzlu. Kanibalský filmy jsem nikdy neměl v oblibě. Tohle hovno nemohlo dopadnout jinak než špatně. A to ve všech směrech - kamera (fuj kurva), hudba (Franco měl takovou drzost ještě složit "hudbu" k tomuhle "skvostu"), scénář, herci. A za co že dávám tu jednu hvězdu? Je tu poměrně dost krve a goreu. Divák, kterej vyžaduje tyhlety věcičky ve filmech nebude zas tak zklamanej. Tak, Franco, zase někdy příště... Snad to bude lepší, ty magore. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný na Islande, vo Veľkej Británii a Západnom Nemecku. (Paldiny)
  • Snímek je často zaměňován s podobným filmem od Jesuse Franca z téhož roku Mondo cannibale (1980). (Karlos80)

Reklama

Reklama