Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (19)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme dostali klasicky seznamovaci dil. Bylo moc fajn videt vsechny stare zname. Mame je tu stale i se zbytkama zanrovych propriet a vizualnich berlicek, ktere se nam tak libily v jejich solo seriich. Jeste nedoslo ke shledani ale finale epizody ho silne teasuje. Zatim za 4 ale mohla by to byt slusna osmidilna jizda. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jinak, první díl představuje všechny hrdiny, než se spojí v jeden tým. Je nám vysvětleno, jak teď žijí po událostech jejich vlastních seriálů, takže nějakou akci moc nečekejte, jde spíš o zpětné seznámení a povídání. Nejméně prostoru dostává Iron Fist, jelikož jeho seriál přímo navazuje na Defenders, není ho tak moc potřeba. Zajímavé je i celkově barevné provedení celého dílu, kde prostředí, kde se každá z hlavních postav nachází, je barevně laděno k danému superhrdinovi (Luke Cage žlutá barva, Daredevil červená atd...). Okrajově nám je představena hlavní záporačka s tváří herečky Sigourney Weaver, nic moc se, ale o jejích motivech, ani kdo vlastně je, nedozvíme, jen že umírá na vážnou nemoc a proto uspěchá plán na zničení New Yorku. Konec nám dává jasně najevo, že je něco hodně špatně a navnadí diváka na další díl. Za mě tedy 3.5/5, příště to chce víc akce. ()

Reklama

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu tak nízký hodnocení první epizody, skvělej úvod do skvělýho seriálu kterej mě vtáhnul hned na začátku, je super pozorovat jak se osudy všech postav pomalu střetnou a dostává to grády :) kamera super, scénář super, jediná věc co mi na tom vadí je absence wilsona fiska a punishera ale to se podle mě ještě napraví. První díl 85% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu má s tímto dílem tolik lidí problém? Až na některé přechody mezi lokacemi a postavami v podstatě vše funguje. Rozpolcenost je pochopitelná - nikdo ze zúčastněných zatím neměl důvod se setkat. Vyloženě potěší například Matt u soudu, pátrání Jessicy, nebo Luke při odchodu z vězení. Čas věnovaný krátkému vysvětlení, co postavy doteď dělali je adekvátní. Role Sigourney prozatím jen nastíněna, ale uvidíme, co z ní nakonec vzejde. Na rozjezd hodně dobré. První díl Iron Fista byl kvalitativně o dvě třídy níž... ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak je vidět, že na drogách nejsou jenom scénáristi Iron Fista, ale i místní uživatelé. Je mi záhadou jak zločiny proti lidskosti typu epizody Iron Fista mohli překročit v některých případech až 80%, ačkoliv si nezasloužili být v modrých číslech natožpak červených. Tady je opravdu vidět, že mainstreamový názor se musí brát s podstatnou rezervou. Tohle je prostě Infinity War/Endgame událost pro Netflix seriály. Líbí se mi jak konečně pod 13 hodinách stepování na místě tahle epizoda díky přechodu mezi lokacemi utíkala jak voda. Konečně se to netáhlo. Danny Randt tady v těch dvaceti minutách působí sympatičtěji než za celou první sérii vlastní show. Daredevil tady má jednu z nejlepších ikonických scén. Foggy a Luke Cage jsou také úžasní a jeho znovushledání s Claire mi přiomnělo, že postavy můžou mít i chemii. Počítá to sí tím, že jste sledovali všechno a potom se budete orientovat a kvůli tomu na tenhle druh seriálů koukám. Líbí se mi také kromě scénáře editování, takže Daredevilovi scény jsou s červeným filtrem, aby se naznačila jeho ďábelská povaha anebo ten hladký přechod mezi Cagem nasazující si Kápi a Jessicou Jones sundavající kápi. Herecky taky fantazie všchni, kdo se mi líbili v předchozích sériích se mi lbíili i tady. Sigourney Weaver jako hlavní záporáčka v čele Ruky je geniální nápad nemůžu se dočkat kam to celé povede. Návrat Elektry též potěšil ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama