Reklama

Reklama

Die teuflischen Schwestern

  • Velká Británie Swedish Nympho Slaves (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Děj tohoto erotického filmu se odehrává v blíže neurčené exotické zemi. Dvě sestry spolu žijí v domě, do kterého si Millie (Karine Gambier) vodí muže, kteří mají za úkol uspokojit její duševně nemocnou sestru Ednu (Pamela Stanford). Edna byla v mládí znásilněna a trpí nymfomanií. Doktor, který mírní chorobné záchvaty sexuální touhy jakousi záhadnou injekcí, má zase poměr s Millie, což vztahy v domě poněkud komplikuje. (type_B)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasicky nudný Jesús Franco, který se snaží o to, aby jeho filmy měly nějaký příběh, ale nakonec to stejně dopadne tak, že je to souběh několika lehce erotických scén, kde jsou herečky mnohdy docela toporné, a tyto scény jsou propojeny jen nějakou obyčejnou vatou. Ještě že se na ty dámy dá docela koukat. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Klasický Jess pod Dietrichovou produkciou, ktorý mi asi najviac pripomínal veľmi podobné Voodoo Passion. Sprevádzané vnímanie reality, horúca letná atmosféra a samozrejme spústa náladovych, pomalých softcore scén a príbeh o pokusoch o získaní dedičstva a ovládaní človeka. Ale hlavne to softcore a sexy Gambier. Je to hlavne pre ľudí, ktorým Francov štýl a atmosféra vyhovuje. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Nad tímto filmem jsem v rozpacích, totiž je to ten sporný případ, kdy je film už dost hloupý na to, aby byl vtipný, ale zároveň už směřuje k extra blbosti. Zápletka se točí okolo dvou sester, z nichž jedna byla v mládí znásilněna a od té doby trpí sexuální schizofrenií a nymfomanií. Její sestra jí tedy musí vodit muže, kteří ji uspokujují (nemocnou sestru vyléčí to, že ji uspokují muž, který ji v mládí zneužil). No není to thriller ani drama, ale erotický film ze sedmdesátých let. Děj je primitivní, ale jsou tu skvělé interiéry a podivná směs jazzu, funku a dalších neidentifikovatelných hudebních vlivů dotvářejí věru obskurní atmosféru. Pokud máte rádi pohled na naolejovaná ženská těla hereček, které byly za zenitem už v době natáčení filmu, na muže, kteří rozhodně nejsou playboyové (spíš připomínají M. Myerse), a všudypřítomné bobry, nenechte si tento film ujít. Poznámka: porno v tomto snímku nenajdete. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Trpící občas svázané nahé ženy, muži s vizáží beatles a děj jednoduchý jako lyrická básnička na dva verše. Retro erotika z dob, kdy neexistoval snad ani videopřehrávač a chodilo se na takové filmy do kina. ()

Reklama

Reklama