Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří kamarádů, kteří jedou na třídní sraz po 20 letech. Aby se vyrovnali se svými životními problémy, rozhodnou se, že si před srazem nejdříve trochu orazí. Remake dánského filmu. (Severský filmový podzim)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Ujetá Finská komedie, která, jak jsem zjistil až posléze, je remakem Dánského originálu, který jsem neviděl, tudíž nemohu porovnávat rozdíly a společné znaky, ale mohu posoudit, že jako samostatný snímek funguje Třídní sraz po finsku na jedničku a servíruje nám sympatické, ale ujeté postavy, které se dostávají do bizarních situací, ze kterých budete pravidelně dostávat výbuchy smíchu. Pro zlepšení nálady ideální recept. ()

Dinoroth 

všechny recenze uživatele

Filmové remake-y má vo všeobecnosti rád asi málokto, už preto, že sa málokedy vydaria aspoň na úroveň originálu. Luokkakokous je modelový prípad - nevydarená fínska napodobenina dánskeho Klassefesten. Najnepríjemnejšie sú najmä postavy, ústredná trojica je tu niekoľkonásobne nesympatickejšia a z toho vyplýva aj trápnosť a nevtipnosť vtipov. _____ Nezodpovedateľnou otázkou je, ako by som to hodnotil, keby som nevedel o originále?! To už sa nik nedozvie. _____ (film #456, komentár #6) ()

Reklama

Galerie (17)

Související novinky

Severský filmový podzim zahájí Muž jménem Ove

Severský filmový podzim zahájí Muž jménem Ove

03.11.2016

Severský filmový klub přináší tradiční přehlídku severské filmové kinematografie již po sedmé. Uvedeny budou filmové novinky, méně známe snímky staršího data výroby a na přání diváků i vybrané tituly… (více)

Reklama

Reklama