Reklama

Reklama

Sidney Crosby: On the Ice and Beyond

všechny plakáty

Dokument zachycující cestu Pittsburghu Penguins do finále Stanley Cupu v sezóně 2007/2008 se zaměřením na výkony Sidney Crosbyho, jeho osobní život, význam pro město Pittsburgh a další aktivity mimo led. (Hermi14)

Recenze (2)

Brano 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik Pittsburghu a Crosbyho som si to nemohol nechať ujsť. Výborný dokument, ktorý zobrazuje jeho začiatky v NHL, konkrétne druhú sezónu. Taktiež skvelé spracované zábery či už z Winter Classic 2008, alebo tiež z nešťastného finále s Detroitom. Okrem jeho hokejovej kariéry nám autori ukázali aj jeho život mimo ľadu. ()

sromhrom84 

všechny recenze uživatele

Pokud i vy máte v oblibě hokej a největší ikonu klubu Pittsburgh Penguins, nesmíte si nechat ujít tuhle parádu. Dokument chronologicky popisuje život a hlavně kariéru sportovního velikána od jeho vstupu do NHL. Už před tím však bylo mnoha lidem známo, že tenhle kluk bude opravdu výjimečný a ukazuje se, že “Sid the Kid” je příkladem toho, že tvrdá dřina se vyplácí. Snímek zachycuje jeho neskutečný talent a hlavně pokoru a zodpovědný přístup k tomuto sportu. To je doplněno komentářem hokejových odborníků, které objasňují celou problematiku hokeje a také samotného týmu z Pittsburghu. Snímek je srozumitelný i pro hokejové laiky, ale zalíbení v něm najdou hlavně praví fanoušci hokeje. Hlavně z toho důvodu, že jsou v něm obsaženy autentické kamerové záznamy ze zápasů druhé sezóny mladého hokejisty. Všechno do sebe tedy zapadá “na jedničku” a vzbudí zájem snad v každém divákovi. Není tedy nic jednoduššího, než si najít chvilku a vychutnat si kvalitní dokument ve sportovním duchu. ()

Reklama

Reklama