Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (238)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Zatímco první Magic Mike mě docela slušně bavil, druhý díl byl naprosto bez děje, smyslu a vlastně jakéhokoli sdělení mimo to, že ženy jsou královny a zaslouží si, aby pro ně a na nich vykonávali pánští striptéři náznakový akt styku jako něco, co je třeba ocenit haldou jednodolarovek a usilovným vřeštěním. Bylo tam několik super tanečních choreografií a za ně dávám jednu hvězdu namísto hodnocení "odpad". 10 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle moc ne. Dvě hodiny je na tohle cosi až moc příliš, když se stejně čeká na to finální vystoupení, které je - nutno uznat - skutečně vrcholem, je zábavné a i jako chlapa mě to bavilo. Výborná choreografie a hlavně skvělí tanečníci. Nějak jsem ale neměl pocit, že tenhle film má tu hloubku, kterou chce prezentovat. Jako road movie skutečně nuda. ()

Reklama

jujec odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler(!): Stáří známí jedou na vystoupení autem, to se vybourá (protože řidič zavře oči, což je logické, to přece každý řidič za volantem běžně dělá), takže si musí sehnat nové auto, dojedou do cíle a předvedou své vystoupení. Tolik děj celého filmu, zábava se nekoná, striptýz také ne, vlastně nerozumím tomu, proč to někdo kladně hodnotí. Ztráta času. Více děje uvidíte v každém večerníčku.... ()

venison odpad!

všechny recenze uživatele

Pomoc, moje oči! Neskutečná blbost, která nedosahuje ani béčkových kvalit.. Pochybná road movie naprosto bez děje a bez příběhu.. Všichni herci se na plátně jen patlají, celé se to protahuje a chystá na dramatické vyvrcholení, ale to nepřichází, protože takhle kýčovitá a laciná show by neuspěla ani ve vykřičeném baru.. Upřímně lituji Channinga Tatuma, kterému jako asi jedinému prvoplánovému hezounovi relativně fandím.. Film krapet pozvedla moje oblíbenkyně v hereckém důchodu - krásná Andie MacDowell.. Bylo vidět, že peníze byly a s nimi dali tvůrci dohromady velké pusto prázdno.. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zjevení roku s netradičním tématem a jako romantická rajcovní komedie výborně fungovala. Dvojka navazuje, hoši se snaží o poslední tour, ale za mě osobně slabý odvar jedničky a zklamání. Příběh jede ve stejně vymezených kolejích, postrádal ten moment originality, romantická linka vůbec nefunguje pod novou režisérskou taktovkou. Nejvíce zamrzí scény, ve kterých má striptérská banda vynikat. Přehnané vizuální scény nepřipomínají striptérskou show, ale spíš slabší odvar několikátého pokračování Leťs Dance. Choreografie scén tolik nenadchne, Channingovy kousky působí okoukaně a chybí tomu ta správná šťáva. Tentokrát se jedná pouze o průměrnou komedii, která nenudí, ale nenaplňuje očekávání po skvělé jedničce.......5/10 ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama