Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (503)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Po nějaké době jsem opět podlehl volání svých masochistických sklonů. Normáně navštěvuju salón na náměstí Budovatelů, jenže domina Pamela měla zrovna klienta a já to nemohl vydržet, a tak jsem si raději pustil film. O Sám doma 3 se vyprávějí doslova legendy, takže jsem čekal aspoň divácký výprask. Kdysi dávno, když frčel DJ Bobo a Krok za krokem, vtrhl do kin třetí díl oblíbené série Sám doma. Nikdy jsem ho neviděl a jsem tomu rád, protože ve své dětské naivitě bych na něm jistě našel něco, co by se mi líbilo. Po osmnáctileté odmlce, kdy už o nějaké nevinnosti nemá smysl mluvit, můžu tuhle fekálii ohodnotit zralejším okem. Tvůrci si ve své drzosti dovolili nazvat výplod svého heroinového rauše Sám doma, nicméně s mnohem zdařilejšími předchůdci to má společných jen pár styčných prvků: Chicago, zimu, zločince a kluka, co je sám doma. Tentokrát se příběh neodehrává o Vánocích, ale v lednu, kdy se chodí do práce a do školy a vánoční atmosféra je v tahu. Lupiči, kteří jsou tentokrát čtyři, nejsou vtipnými a charismatickými lumpy jako Harry a Marv, ale bezkrevnými a pitvořícími se tupci, zapletenými do ohrožování národní bezpečnosti USA. Líbivost původních dvou filmů bere za své i absencí citové dějové linky s lidmi na okraji společnosti (sypač chodníků a holubí dáma). Není mi vůbec jasné, proč byli vybráni herci vzhledem připomínající Kevinovu legendární rodinku, když se protagonista (možná naštěstí) ani nejmenuje Kevin McCallister. Pasti, které nesympatický Alex dobyvatelům své tvrze přichystal, nejsou ani uvěřitelné, ani vtipné, ani zabijácké, jsou to jen bezbřehé kraviny. Na těch šňůrách, kterých musel Alex spotřebovat celé kilometry, se měl raději oběsit celý natáčecí štáb a nekazit pověst tradiční vánoční značce. Příště raději počkám, až bude mít Pamela čas, protože jak se říká u nás, „wartgi guwno řiť targo“. (1 099.) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

Reklama

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Vánoční atmosféra je definitivně pryč,nějaké usmíření či napravení se tu vůbec nevyskytuje a děj je naprosto dementní. A pozor teď příjde to nejhorší a to jsou herci.Scarlett Johansson jsem nikdy neměl rád,čtyři lupiči jsou tak dementní,že se nachytávaj na tak primitivní pasti,že museli, ještě než se rozhodli navštívit spratkův dům,se pořádně zhulit jinak vážně nevím. Myslím že autíčko nemá cenu rozebírat,ta krysa je tam úplně zbytečná,papoušek trapný. Ostatní postavy jsou počínaje rodičema a konče policistama tak tupí že bych je nechal postřílet a tu babu(co jí na konci svázali) bych nechal upálit jako čarodejnici. Završíme ten komentář samozřejmě tím nejhorším a to kluk. Nejen že neumí hrát,ale je tak neuvěřitelně čestný a spravedlivý až se mi dělá zle."A co obři,duchové a další výplody mé fantazie!" Kdyby mi tohle řekl jako své máměl vzal bych bič a střískal ho do krve a snad by se mu rozsvítilo. To jak mluví sám se sebou nebo se svou krysou jsem přetáčel,protože to bych už asi nepřežil. Podtrženo sečteno jedna hvězdička za to jak to bylo trapné. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Dojení krávy, která je už dávno bez mléka, je v Hollwoodu hodně oblíbeným koníčkem zoufalých producentů. A toto je nádherným příkladem té činosti, která sama v závěru musela stát pár zničených kariér a milionů dolarů v prdeli. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, na svůj tisící komentář na čsfd jsem si měl asi nalézt lepší a hodnotnější film. Hold co na plat, život stojí v jistém smyslu za hovno, jako tato sračka, v jejímž stínu i ona sračka ztrácí svou sračkovitost:-) ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Tak nepředstavitelně debilní, až je to jistým zvráceným způsobem i vtipné. Hlavní hrdina je až obdivuhodně neschopný, nesympatický a protivný. 4 padouši jsou zase tak krásně vypatlaní jak furt někam padaj, jak je furt něco bouchá do hlavy... Ano, je to zneuctění povedených prvních dvou dílů, průhledná komerční sračka atd. Ale ty dvě hvězdy si to zaslouží, tak upřímně debilní film se jen tak nevidí. /viděno v TV: 30% a 2*/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama