Reklama

Reklama

Zabiják fantasta

  • Irsko The Fantasist (více)

Obsahy(1)

Patricia Teeling (Moira Sinise) se přestěhuje na předměstí Dublinu a chce začít nový život. Jenže někdo jí začne telefonovat. Naneštěstí řádí ve městě vrah, který právě oběti láká právě přes telefonní hovory. Patricia je si toho vědoma, ale hlas cizince ji nevysvětlitelně přitahuje. Podlehne lákání a stane se další obětí "telefonního vraha"? (Terva)

(více)

Recenze (3)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútne sklamanie. Až sa mi nechce veriť, že práve Robin Hardy, "jakožto" tvorca jedného z najlepších thrillerov zo "70´- tych" (The Wicker Man), stojí za takouto nemastnou, neslanou "zábavou". Keď tento film porovnám z nedávno videným Fulciho "New York-ským rozparovačom", toto je skutočne jedna veľká slabota. Neviem čo je na tomto za "päť", no definitívne viem čo je na tomto za "dva" ... - 50% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hudba - Stanislas Syrewicz. Kamera - Frank Gell. Jednoduchý příběh, který měl na víc. CITÁT - Haló ? ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Od režiséra ultra mega kultovního WICKER MANa jsem očekával jenom to nejlepší a tady asi začíná celý problém. Výborný úvod ve stylu Daria Argenta mě namlsal, ale zbytek filmu by nestál snad ani za jedno Argentovo bouchnutí klapkou. Největší problém jsem měl s hlavní hrdinkou (fakt nesympatická), která se nechá celý film prosit a přemlouvat, aby potom nakonec dala samotnému vrahovi (WHAT THE FUCK???!!!) a potom i se samotným scénářem, který nutí jednotlivé postavy k hodně zvláštnímu (spíš úchylnému) jednání. Nápad to nebyl špatný a zůstává otázkou, jak by film dopadl v rukou některého z italských Giallo mistrů. Na Robinu Hardym se zřejmě podepsal fakt, že mezi jeho předchozím filmem a tímto uběhlo třináct let. Ale čert to vem!!! Hlavně ať nezmrší THE WICKER TREE!!! ()

Reklama

Reklama