Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (344)

berny2468 

všechny recenze uživatele

Bod zlomu je film, který si bezesporu vaši pozornost nezaslouží. Je to pro mě naprosto nepochopitelně zbytečný film. Původní film jsem neviděl a po tomto filmu si ho rozhodně nepustím. Film vcelku oprávněně sází na akci, které zde není málo, ale zase ani hodně, aby to dokázalo napravit zbytek filmu. A právě díky akci a tím jak je natočena, jde tento film dokoukat. Je zde spoustu nádherných záběrů, ale proto si člověk říká, jak tomuhle nedokázali dát aspoň nějaký příběh. Příběh zde není. Je to vlastně jen jakýsi náčrt blbosti. A délka filmu tomu jen prosperuje. Celkově se dá říct, že čas strávený u tohoto filmu lze využít daleko daleko lépe….20%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když spadne v lese strom a není to na Youtube, stalo se to vůbec?" Nevím, to je na mě moc filozofie a já mám radši akci. A té jsem se dočkal, protože se nám vrátil Johnny Utah, aby znovu pohonil Bohdiho. Jenom už není americkým fotbalistou, ale motocyklistou a nehoní surfaře, ale Ozakiho osmičáky. Bystře jsem si přitom všiml, že to moc originality nepobralo, ale mě prostě adrenalinově ovanulo to kradení vln, žehlení hory prknem, slalom mezi poletujícími šutry, šplh po hladké skále, průlet vodopádem či prosté netopýři poletování. Oči i uši si to zkrátka užily a mozek si odpočinul, což je přesně to, co jsem očekával a potřeboval. ()

Reklama

tahit 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že v duchu coubertinovské myšlenky to sice nebylo, ale hlavu to pročistí jako porcelánový talíř. Žádné nagelované hlavy. Holt, kdo neskáče a nesurfuje, není cool. Film si nečiní nároky na žádnou intelektuální hloubku. Ovšem, mimořádné fotogenické krásy přírody a efektní kaskadérské kousky jsou lahůdkou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dobovo upgradovaný remake akčnej klasiky 90. rokov, sa môže pochváliť skvelo nasnímanými adrenalínovými sekvenciami, ale príbeh sa dostal do akejsi čudesnej uličky, kde sa vlastne nemá ani o čom vyprávať a samotné činy postáv majú podobne čudesné pohnútky. Priamočiary dej POINT BREAK verzia 1991, tu vyhráva nad akýmsi naivným prekombinovaným blábolom verzie 2015. Načo tu mystifikovať? Bolo to nutné? ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní akční nášup s kupou nádherných záběrů a divokým drajvem, jak se k žánru patří. Jako různorodé útržky adrenalinových sportů je to velmi fajn, ale jako film, který by měl dávat hlavu a patu, to už značně drhne. Příběh stojí totálně za prd, emoce jsou na nule a napětí a strach o hrdiny se vytratí během první půl hodiny. Potěšili evropské lokace, herci taky v pohodě, ale jako celek je to solidní binec. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (5)

  • Teresa Palmer (Samsara) zvládla väčšinu kaskadérskych kúskov bez záskoku dablérky, napriek tomu, že to bola jej prvá filmovačka po pôrode syna, ktorý sa zhodou okolností tiež volá Bodhi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama