Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení inflitruje zlodějský gang, jehož členové si libují v extrémních sportech. Žijí s totálně uvolněným přístupem k životu . . i k zákonům. Ten jediný zákon, který jsou ochotni respektovat, je zemská gravitace. Skupina nezná žádné limity a právě daleko za hranicemi běžných omezení a pod vedením charismatického vůdce Bohdiho provádí nevídané a velmi propracované zločiny. Utah postupně získává informace i důvěru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň ale začíná pochybovat o svých oficiálních povinnostech. Je čím dál více pohlcen opojným a nespoutaným životním stylem, kde je hlavním krédem svoboda a adrenalin. Bez ohledu na to, kolik pravidel se poruší a kolik lidí zemře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (10)

Trailer 4

Recenze (344)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že sa chystá Remake filmu, kde hra Patrick Swayze a Keanu Reeves, chytal som sa za hlavu. Nakoniec som si to predsa len pozrel a nie je to najhoršie. Tento nový Bod zlomu dosť zachraňuje to, že sa moc nedrží originálu a ide si svojou cestou. Príbeh nebol najhorší a aj keď ma herci nezaujali, zaujali ma akcie, prostredie a hlavne kamera, ktorú si pán režisér obsluhoval sám. Fajn akčná jednohúbka, ale Point Break s deväťdesiateho prvého ma bavil viac, už len kvôli castigu. 70% - 3* ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film o extrémních sportovích, akce je určitě výborná, je neuvěřitelné, co tihle sportovci dokáží (i když na konci filmu už je to fakt hardcore a nevím, jestli je tohle vůbec možné), ale trošku tam vázne dějová linka. Teda příběh celkem ušel, ale mohl být lepší, mohlo to být více zábavnější, aby to divákovu pozornost udrželo po celý film. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej, adrenalinově sportovní akčňák s úchvatnými záběry ...by to byl..., kdyby mne tak nerušilo už od úvodu pár technických blbostí, které si rejža vymyslel, prudily mne digitální efekty (i v některých adrenalinových scénách, protože ten či onen konkrétní záběr by prostě jinak než trikem natočit nešel). Ale na to by se při pohledu na úchvatný vodopád Angelo dalo i zapomenout...Na chvíli. 60% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Point Break meets Xander Cage meets Fast & Furious. "Původní" Point Break si absolutně nepamatuju, takže nemám v podstatě ani s čím srovnat, ale tohle zas taková sračka, jak se mi imdb i rajčata snažily namluvit, není. Jasně, je to nelogický a totálně vymaštěný (tunovej balík padá rychlejc než člověk, do letadla s tunovým balíkem peněz se dá dostat očividně jedna radost, na Andělský vodopády se leze stylem hurá hop i bez zajištění, zlatej důl má zajištění z doby Pepka Prvního, Itálie má totálně vymaštěný policajty, atd. atd. atd.), a narvaný totálně nesmyslnými charaktery (takže jedinej smysl má Bodhi a Utah) a to včetně zaláskovaný Salamandry (nebo jak se Teresa jmenovala), ale zároveň je to narvaný úplně úžasnou muzikou a nádhernými záběry. A skvělá reklama na wingsuit. Jo a protože mám hory radši než pláže, rozhodně ten xXx feeling je mi příjemnější než Swayzeho úsměv. V každým případě dobrej výplach na sobotní večer, jen ta Terezka mohla ukázat víc ze svých předností. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Adrenalin je super věc, je vidět, že ho potřebujeme i když není fyzicky zapotřebí. Ale páchat kvůli němu jednoznačnou sebevraždu, je diskutabilní. Ta šance by měla být alespoň větší nebo rovna 50/50 a měla by mít smysl. A zabíjet u toho drobné broučky ( bezvýznamné placené zaměstnance, kteří se snaží uživit rodinu ), mně smysl nedává. naopak mi dávalo smysl ta harmonie a sounáležitost s přírodou, kterou když nedodržíme, tak dopadneme jako dinosauři. Takže morálně +-, herecky, to ujde, ale žádný zázrak. Filmařsky slušné a adrenalínově skvělé. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie prebiehalo v ôsmich krajinách: Venezuele, Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Taliansku, Francúzskej Polynézii, Mexiku a USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama