Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z "Babciova" zločineckého klanu přežili jenom "Strach" (Tomasz Oświeciński), který je ve vězení, a "Cukr" (Sebastian Fabijański), který hledá nový způsob uplatnění. Tím se mu stane nelegální obchod s LTO (lehké topné oleje), kdy okrádá stát na DPH, což mu vynáší miliony zlotých. Něco takového však nehodlají policejní vyšetřovatelé v čele s "Majamim" (Piotr Stramowski) tolerovat a připravují velký zátah. Netuší ale, že proti nim pracují zkorumpovaní policisté a právníci placení "Cukrem". Na "Majamiho" hlavu je dokonce vypsaná odměna za likvidaci jednoho člena motorkářského gangu. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Oproti Novým poriadkom mi to pripadalo trochu menej ucelené, chaotické, ale aj tak pre mňa skvelá komédia. Najviac ma bavil stále sfetovaný typ zaháňajúci sa motorovou pílou, kradnúci gangstrom peniaze, robiaci si z väzenia súkromný tábor, a popri tom všetkom čítal a citoval Schopenhauera. Ak by ho čítal lepšie, dobrovoľne a cielene by sa prestal rozmnožovať. Kobiety neboli až tak nebezpečné, ale aj tak skvelý kúsok. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě Patryk Vega mnohokrát rozesmál, když do svého tradičně násilím oplývajícího filmu zapracoval čistě komickou postavu doživotního odsouzence Marcina, na jeho výpravu pro vodu už nedokážu zapomenout. Jasně, film byl o něco málo slabší než jiné Vegovy snímky, ale u mě na čtyři hvězdičky s přehledem dosáhl a ani se nezapotil. Pořád jsem nepochopil, proč se podobné filmy nemohou točit i u nás. No, ale zas na druhou stranu, Poláci nemají sérii Kameňáků, že jo? ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Úroveň neklasá, takže je vše v naprostým pořádku... Tentokrát se dostáváme pod kůži jednomu bláznoj, kterej ovšem neskutečně zbahatnul na obchodu s LTO (lehký topný oleje). Sem tam nějaká ta zkorumpovaná policajtka a její dobrej protějšek. Jako, tenhle rejža se mi fakt líbí, jeho moderní styl je fakt chytlavej. Ještě se chystám na zatím poslední pokračování, který ovšem nemá pod taktovkou tenhle, ale jinek, tak to snad dopjerdole nedojebe celý :o) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega uveril, že vie! A preto sa poriadne nadopoval pri písaní scenára, na pľaci v rámci réžie sa ešte vytuningoval nejaým kolumbijskym matrosom a vznikol z toho tento chaotický totálne absurdný klipový nudný (!) gýč, ktorý trvá snáď večnosť. Prvý diel túto zlátaninu jasne valcuje. Takto to dopadne keď chce byť niekto nasilu KURWA cool... ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Režisérů jako je Patryk Vega bývá jako šafránu a proto když se takový režisér do něčeho pustí tak to nese punc kvality a vznikají tak filmy u kterých mě ani jednou nenapadlo,že bych je měl po pár minutách vypnout.Ztráta času u tohoto filmového umělce nikdy nehrozí.Jeho filmy obsahují spoustu bojů mafiánů s policisty,postelové scény kombinované s partnerským sarkastickým humorem a plno dalších komediálních,vážných i absurdních scén,ale často zaměřené na realitu života.Polský režisér Patryk Vega má jednu neocenitelnou vlastnost a to tu,že obsazuje do svých filmů většinou stále stejné herce a tím pádem se chová jako velmi úspěšní lidé co si vytvoří kolem sebe dobře fungující tým a nemění často jeho složení,protože pro to není důvod.Samozřejmě i v tomto filmu z pitbullovské série bylo mnoho scén které mě rozesmály jako třeba když hlavní aktér přezdívkou "Cukr" řekne svému bodygardovi stojícímu u vodní nádrže ať promíchá návnadu pro ryby s vodou a on běží shánět vodu nebo rozhovor vyšetřovatele s vězněm:,,Jak se k vám do cely dostal ten papoušek"?,,Přistál na parapetu tak jsem si ho nechal"...Ve svých filmech nechává režisér pobíhat tupé hory svalů plnící rozkazy kostitřasů,ale to tak bývá občas i ve skutečnosti.Je vidět,že se v pitbullovské sérii a i v Kobiety Mafii sešla fakt sehraná parta lidí kteří vědí co hrají a pro koho hrají.Hrají pro nás. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (1)

  • Postava s přezdívkou „Cukr“ má autopark za desítky miliónů. Jedno z jeho aut – bílý Range Rover má českou registrační značku. (klukluka)

Reklama

Reklama