Reklama

Reklama

Chrrrrrrrrrrrrr

  • USA Chrrrrrrrrrrrrr (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2014, 4 min

Obsahy(1)

Do devíti kapitol či spíše absurdních výjevů je rozčleněn nový film Jaromíra Plachého Chrrrrrrrrrrrrrrr. Roztodivná a často škodolibá stvoření zda nastolují nezvykle morbidní situace. Snímek, protnutý černočerným humorem, je ukázkou autorovy nevšední poetiky a nezaměnitelného výtvarného rukopisu, který známe z jeho předešlých filmů. (Anifilm)

(více)

Recenze (8)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Během tvorby snímku bylo spotřebováno sedmnáct kilogramů lysohlávek, plato LSD, deset galonů opiátového čaje, slzy jednorožce a jiné halucinogenní extrakty. Honimír je můj nový favorit! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Autorův humor je hned jasný a funguje. Figurky jsou nakonec směšné, ačkoliv mi chvilku trvalo přijít jim na chuť. Možná kdybych to dostal ještě navíc s promakaným pozadím a ještě o trochu pečlivějším zpracování, bylo by to jasných pět. Trhání ručiček se nikdy neochodí. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem konsternovaně fascinována magickou eklhaftností těch vrcholně stupidních, zábavných příběhů, aspoň teď vím, jak si správně pozvracet narozeninový dort. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Dokonalá sbírka příkladně bizarních a podvratně ujetých výjevů, kde je černého humoru víc, než popelu na polích u Osvětimi a to navíc v naprosto skvělém vizuálu, který působí jako studio amanita (např. samorost) na houbičkách (o to příjemnější je, že dílko jest z luhů domácích). ()

Reklama

Reklama