Reklama

Reklama

Faces of Death 4

všechny plakáty

Obsahy(1)

Stejný způsob natočení filmu jako jsou předchozí Faces of Death. V tomto díle uvidíme mnoho naaranžovaných smrtí jako nehoda při bungee jumpingu, či kouzelnických triků, které se nepovedly. (JasonCZ)

Recenze (6)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Podobný MEGA FAKE ako predošlý diel. Aspoň že tu produkcia už nevyhadzuje figuríny z okna. Ale pobaví aj tak. Opäť tu teda máme značné množstvo FAKE-u, ktorý na zaujímavosti, v dobe kedy VHS nosiče Faces of Death obľubovala hlavne mládež, moc neubral. Navyše nálepka REAL urobí svoje. Pozícia pôvodného “doktora” (Dr. Francis B. Gross), ktorého poznámky a vystúpenia sa prelínajú celými prvými troma časťami, je tu nahradená jeho zábavnejšou a okatou formou, ktorá perlí na počkanie - Dr. Louisom Flellisom (ide o jeho druhé vystúpenie). Pozíciu sprievodcu si Flellis vyskúšal už v best of vydaní s názvom The Worst of Faces of Death (1987). Prejavy obidvoch sú nezabudnuteľné, čo sérií len prospelo. Pre Flellisa bola len škoda, že séria išla ku dnu. Okrem toho Faces of Death IV v záverečných titulkoch obsahuje aj svoj vlastný, melodický song "FACES OF DEATH" skomponovaný Jamesom B. Schwartzom (Dr. Flellis), ktorý sa spolu so svojim bratom Johnom A. Schwartzom podieľal aj na textovej stránke pesničky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl je přece jenom o něco lepší než jeho předchůdce, ale i zde se dá narazit na několik scén, při kterých se „herci“ až moc snažili či vlastně moc nesnažili a divák pozná, že to je hrané. Osobně se mi líbil onen Bungee Jumping opilého mladíka bez zajištění lana, policejní brutalita – to není nic nového zvláště v chudých zemích a v neposlední řadě i onen případ s velkou „pijavicí“---jinak ani zde nechybí kupa záběrů na mrtvá těla, nehody, atd…Dokonce jsou tu k vidění už i scény, které byli v předchozích dílech – tvůrci asi zapomněli, co už divákům ukázali. Poslední dva díly (-5-6) zatím nemám, ale vlastně ani nevím, jestli mám chuť se po nich shánět…50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nějak nevím, proč se na tohle dívat, snad jen proto, abyste viděli celou sérii. Když už jste viděli předchozí snímky, nic moc vás nepřekvapí. Některé scény vás budou šokovat, přece jen smrt takhle zblízka, i když nahraná, je šokující děsivá a nepříjemná. Tohle je asi jediný aspekt, který se tvůrcům povedl. Jinak je to pravdu hodně velká slabota a samotná kontroverze už tady nepomůže. ()

Reklama

Reklama