Reklama

Reklama

Faces of Death: Fact or Fiction?

všechny plakáty

Obsahy(1)

Zhruba hodinový film, kde nám režisér celé série šokujících dokumentů FACES OF DEATH John Alan Schwartz s pseudonymem a v přestrojení poodhalí některé zajímavosti. Dozvíme se, jak velký je podíl tzv. „fake“ sekvencí. Dále pak třeba i to, že lidé často na záběrech poznávají své mrtvé příbuzné (jako příklad uvede scénu z FACES OF DEATH 1, která se odehrává v pitevně a dotyčného poznali podle malého tetování na rameni). Snímek si spíše než na vysoké výpovědní hodnotě zakládá na tom, aby určité věci stále zůstaly zahaleny jistým tajemstvím. (Rugero)

(více)

Recenze (3)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Krátky dokument, v ktorom sám John Alan Schwartz zahalený do tmy a s upraveným hlasom diskutuje o sérii "Faces of Death", o jej FAKE-och a reálnych sekvenciách. Avšak len o pár scénach, z ktorých bolo poväčšinou jasné už vtedy či sú reálne alebo nie, takže prakticky nič nové dokument nepriniesol. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No nevím, jestli tohle byl zrovna šťastný nápad, ale je jasné, že se Schwartz snažil ještě trošku přiživit (vydělat pár dolárků) na zapadající slávě svých Tváří smrti. Zamaskován tmou a kloboukem nám postupně poodkryje několik tajemství, které ovšem většinou lidi už za ty roky prokoukli a i když nevykecá všechno, dozvíme se celkem dost o „fake“ scénách. 50% ()

Rugero 

všechny recenze uživatele

Dokument který měl objasnit tajnosti v slavnej kontroverznej sérii Faces of Death.Vystupuje v ní sám režisér všech Faces of Death John Alan Schwartz, avšak pod pseudonimem a jěště k tomu náležitě maskovaný s kloboukem, rukavcemi a slunečními brýlemi což sám režisér vysvětluje tím, že se bojí útoků na jeho osobu z řad těch kteří dokument vyděli a poznaly v něm své příbuzné (např. v prvním díle se poznal příbuzný podle malého tetování apod) neo prostě byli abnormálně vyděšeni.Jeho maskování skutečně nechápu protože v dokumentu The dark side of the porn, vystupuje bez maskování a jěště k tomu bez pseudonimu. No ted k obsahu filmečku, rejža se v něm snaží vysvětlit co je ve filmu pravda a co je lež. Je s podivem že když má vyjmenovat fake sekvence řekne ty o kterých je to naprosto jasné i bez jeho stupidního komentáře (scéna s opicí v restaurantu, štěně zabité ve vietnamské rodině atd. Avšak jak píše Kusto tak asi je záměr tohodle dokumentu držet si určitou tajemnost pro budoucí fanoušky.Pro mě jak samostatná série, tak i tento dokument průměr. ()

Reklama

Reklama