Reklama

Reklama

Problémy s hazardem stojí obchodníka z Wall Street místo. Po uši v dluzích se stěhuje se svou ženou do Brooklynu, kde potká Marina, italského chlapce, který je přeborníkem na čísla. Ti dva brzy proslují jako noví bookmakeři z Brooklynu.
 Paul Keller byl úspěšným obchodníkem na burze, dokud kvůli problémům s hazardem nepřišel o práci i všechny úspory. Zadlužený až po uši se stěhuje se svou krásnou manželkou Vicky, která se živí jako fotografka, do Brooklynu. Tam se seznámí s Marinem, malým Italem ze sousedství, který je přeborníkem na čísla. Chlapec, v němž Paul vidí nový zdroj příjmů, dává zkrachovalému muži novou chuť do života. A tak se z nich stanou dva bookmakeři z Brooklynu. Vicky si v nové čtvrti mezitím ze všech sil snaží zachovat identitu ženy z centra. To je ovšem úkol téměř nadlidský, zvláště pak poté, co se dozví o svém neplánovaném těhotenství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Nahoře-dole je viac dole. Doslovne!!!..Je to až príliš televízne nevýrazné, bez zjavne hlbšej myšlienky, alebo koncepcie. */** ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

musim rict, ze me to chvili opravdu chytlo, ale brzy se taky dostavilo vystrizliveni... nevyrazne, celkove o nicem a ten konec... wtf... tak, tak 45% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh bez väčšej fantázie, nepodarená réžia a šedé herecké výkony. PS. Ani pokazené scény na konci nie sú dostatočne kvalitné. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Ten film skoncil a ja nejak nechapal o cem to cely jako melo bejt, nakej dej, zapletka, vyvoj a katarze? NIC... jen sem ziral na nepovedeny zabery z nataceni a titulky... jedno velky WTF ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama