Reklama

Reklama

Thomas Rourke (Johnny Strong) projíždí napříč celou Amerikou bez jediného cíle. Přišel o svojí rodinu – vinou neznámého mutagenu, jenž z lidí udělal nestvůry toužící po krvi. Amerika je zdevastována. Avšak při jedné přestřelce zachrání život jisté Sam (Chelsea Edmundson). Ta mu nabídne bezpečné útočiště s municí a potravinami. Už od počátku mezi Thomasem a zbytkem party vyčnívá nedůvěra, ovšem během následujícího útoku nestvůr si celý tým uvědomí, že musí hodit za hlavu veškeré spory a spolupracovat. Především, když samotná základna začne být nestabilní a nedaleko se nachází funkční letadlo, které se zdá být jedinou šancí na přežití... (Ouwen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrné postapo postavené na střílečkách. Většina lidstva zmutovala do jakési formy upírů s myšlením zombií, které zabíjí slunce, ale i kulky, česnek a kříže nejspíš ne. Solidní kamera, našlápnutá hudba, opuštěné mrakodrapy, přeživší bojující o život, nájezdníci, spousty mrtvol. Thomas, psanec s kamennou tváří, si moc sympatií nezíská, byť má být asi kladnou postavou. Ale sám říká Sam:,,Jak víš, že jsem dobrej?" I zbývající postavy jsou nemastné neslané, takže divák může sympatizovat třeba s Alfou (ne Alfem) a nevadí to.Kratší akce jsou napínavé, mají spád a atmosféru. V závěru se ale střílečky rozpliznou do nekonečné počítačové hry, kterou ovšem hraje někdo za vás. Oddechovka na jedno podívání, která neurazí. Prospělo by jí zkrácení. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Planétu zem pred niekoľkými rokmi zasiahla záhadná epidémia, ktorá väčšinu ľudí zmenila v krvilačné monštrá. Thomas je jedným z mála, ktorému sa nákaze podarilo vyhnúť. Vyzbrojený, osamotený putuje krajinou, pričom kde vkročí, tam sa zbavuje infikovaných. Keď sa jedného dňa zapojí do prestrelky medzi dvoma skupinkami preživších, ani v tom najhoršom sne by ho nenapadlo, že sa daným rozhodnutím dostane do omnoho väčších problémov, v akých doposiaľ bol. V neďalekej policajnej stanici totiž naráža na ozbrojencov, ktorým musí napriek nevôli pomáhať v defenzíve pred útokmi nakazených, i následnému presunu do bezpečia. Keď divák takmer neustále bojuje s pocitom, že by mal film vypnúť, zrejme všetko nebude po kostolnom poriadku. Prvá polovica biedno biedny akčný počin, druhá zas sekunduje v rovnakej kvalite prevedenia z pohľadu hororového žánru. Nápad tuctový, milión krát znásilnený, gore takmer žiadne, ešte aj soundtrack ukradli, takže ja naozaj nemôžem inak, iba skonštatovať, že celkovo rozpačitý dojem nezachránila ani živšia záverečná dvadsať minútovka. Keď "Daylight End" porovnám s takým "Pandemic", toto je neskutočný prepadák. Banujem, že som na to vôbec "klikol" - 25% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Obrovsky mě kaufman zklamal.Po solidnim Hříšníci a svatí sem trochu naivně čekal,že jeho kariéra se zase posune.jenže chlapec šáhnul po látce která je solidně vybrakovaná.Levnej mix Já,legenda,Světová válka Z a dalších nemá atmosféru,nemá povedenej děj ,a kdo tvůrcům bez korunek dělá ty digi kouře,výbuchy,stříkance krve,snad tříletý děcko z retarďáku.Navíc já sem neuvěřitelně alergickej(čest všem vyjímkám,nějaký se najdou) na filmy,kde běhaj tyhle zkrvavený,chrčící bestie sem a tam.Proč si to takhle zkurvil,Williame.40%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem hodinu a už nemám sílu film dokoukat, vlastně ani nevidím žádný důvod proč. Kaufman je ryze řadový režisér, který natočil pouze jeden koukatelný film a to Hříšníci a svatí, zbytek jsou průměrné až podprůměrné béčka, na které koukají "vyvolení" fandové. Za tu hodinu jsem dostal asi jen 2 akční scény a to tak nezajímavé, že mi přišla zábavnější moucha lítající kolem světla, efekty krve jsou vtipné a za hlavu chytající, výstřely ze zbraní zní jak na Airsoftu a lacinný look tuhle sračku akorát umocňuje. Vzhled zombie obyčejný a postavy rádoby drsňácké, no zkrátka velmi nezajímavé asi jako hádky v TV Show Big Brother. Jako by ten pytel sraček nebyl už tak dostatečně velký, tak je to navíc i neúprosná nuda. Film pouze pro velmi nenáročné fanoušky. Odpad nedávám pouze proto, že jsem zbylou půl hodinu neviděl, ale věřím, že by se mé hodnocení výrazně nezměnilo. 10% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Horor? Sci-fi? Nah, prostě přímočará akční postapo střílečka se zombíkama. Viditelně levná, v podstatě bezdějová, ale zručně natočená a přiměřeně zábavná. Šťavnatá akce fandy žánrovek uspokojí, ale stopáž je vzhledem k obsahu trochu přestřelená. S trochou fantazie by se film dal považovat za takový prequel postapo pecky Days Gone, se kterým mají principy fungování místních mrtvoláků nemálo společných mechanismů. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama