Reklama

Reklama

Fotky zítřka

  • USA Time Lapse
Trailer

Tři kamarádi objeví stroj času, který pořizuje fotografie ze čtyřiadvacet hodin vzdálené budoucnosti. Začnou ho využívat k tomu, aby vyhrávali v dostihových sázkách. Všechno jde hladce, dokud nezačne být jeden chamtivější než druhý... Tři kamarádi kolem dvacítky najdou v domě zmizelého souseda obrovský fotoaparát. Na pořízených snímcích jsou zachyceni v situacích, které nepoznávají. Přijdou na to, že se jim události na fotkách přihodí až za čtyřiadvacet hodin. A tak je napadne, že by tenhle úžasný vynález mohli využít pro vlastní účely. Začnou v dostizích sázet na vítězné koně, jejichž jména se objeví na obrázcích z budoucnosti. Bookmakerovi ale začne brzy připadat série jejich výher podezřelá a trojice přátel bude muset použít přístroj k tomu, aby si zachránila život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednou výjimečně se podívám na trailer, což prostě ze zásady moc nedělám, a samozřejmě si zadělám na relativně nudnej večír ... :-D Prostě trailer nebrat vážně, celý je to mnohem pomalejší ... film o třech hercích plus pár dalších, kteří se objeví na pár minut a vyklidí pole. Film o dvou místnostech, z nichž v jedný se to odehrává tak z 80% ...jo pletu se, u konce uvidíme na chvíli i ložnici asi na 1 minutu .... To, co vypadá zajímavě a má relativní potenciál je zabitý trapnou překombinovaností, nudou, nezajímavými hereckými výkony a tím, že vlastně nemáte ... nebo... neměl sem vůbec tendenci se s někým ztotožnit (možná s policajtem, ale to byl černoch, tak to nešlo ... :-DD ). Nikomu nedržet palce, nefandit a pořád očekávat nějakej zvrat, ale i když zde jsou, jsou tak "plochý" a nezajímavý ... že to prostě nevyšlo ... Taková jednohubka, která bude za měsíc zapomenuta. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Začne to naprosto skvěle, ale postupem času je to čím dál tím víc hloupější a překombinované. Jinak by to mohla být skvělá sci-fi s dost zajímavým námětem, ale podivné to začne být už od příchodu mafiánů a pak to jde skutečně jen dolů, až to vyvrcholí úplně pitomým zvratem v závěru. A vlastně i funkčnost toho stroje času přestane později dávat smysl, jako vše ostatní, nelogičností je zde víc než dost. Podmanivou atmosféru a můj zájem si to udrželo až do konce a už jen kvůli tomu nemůžu říct, že by to bylo špatné, navíc tenhle námět o fotkách ukazujících budoucnost mám fakt hodně rád, ale povedlo se to jen na půl. 3* ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zítřejší fotografie vašeho pokoje již dnes! Pro (skoro švédskou) trojku spolubydlících to znamená, že ztrácí vlastní vůli a musí se každý den zařídit tak, aby fotoaparátem budoucnosti zachycená situace nastala. Což moje časovými paradoxy zahlcená hlava úplně nepobírala, extra při zvratu ve finále. Jakým způsobem to celé zneužili a vyhrotili, mi také nepřišlo úplně rozumné. Natočený byl tento malý filmeček profesionálně, ale vlastně nevím, jestli se mi líbil, nebo ne. Mezi 2-3* ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nepříliš ambiciózní malý snímek, který se může řadit mezi jemu podobné malé snímky, které sotva rozčeří malou vodu. Lepší příklady bychom našli v nedávná žánrovce Cheap Thrills, či u klasiky Mělký hrob. Stejně jako většina průměrných malých snímků založených na jednom high concept nápadu, by stačilo 30 minut, po překročení této hranice film ztrácí tempo. Herci jsou spíše hrozní, ale vlastně pokud hledáte jednohubku na pozdní odpoledne, proč ne tuhle. Ale pozor přemýšlet nad časovými paradoxy je zakázáno. 50 % ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

" I já si vzpomněl na Mělký hrob, ke kterému se snad jednou s láskou vrátím. :-) Což se nedá říct o tomto: mladí a krásní (a hloupí) + fyzikální anomálie, to je pro mě v devíti z deseti případů takřka smrtelná kombinace. Viz třebas Triangle, Coherence apod. Ta snaha být cool, in, sexy, svěží nebo tak něco, mě strašně irituje. " Copyright by Dóže ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • Postava Dr. Heideckerovej (Sharon Maughan) je takmer určite reprezentáciou Martina Heideggera, nemeckého filozofa, ktorý písal o poňatí smrteľnosti a účinkoch času a neskôr o zbližovaní ľudstva a technológie. (Arsenal83)
  • Dej tohto filmu je veľmi podobný bollywoodskemu filmu Aa Dekhen Zara (2009), v ktorom DJ nájde kameru, ktorá vidí do budúcnosti, čo využíva pre svoj osobný prospech. (Arsenal83)
  • Tvorcovia si film financovali úplne sami a scenár napísali tak, aby sa zmestil do limitov ich obmedzeného rozpočtu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama