Reklama

Reklama

E-TEAM

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Human Rights Watch je jednou z mezinárodně nejuznávanějších organizací, která informuje o porušování lidských práv. Nejúdernější skupinu uvnitř organizace tvoří tzv. Emergency Team neboli E-TEAM. Jeho členové vyrážejí přímo do míst válečných konfliktů, aby shromažďovali důkazy o zločinech páchaných na civilních obětech. Při vyšetřování sami často riskují život. Působivý snímek představuje čtyři členy týmu při jejich nebezpečné práci uprostřed chaosu válek v Sýrii a Libyi. Detailně a s napětím vykresluje film osobní příběhy hlavních aktérů a jejich motivaci zaznamenávat krutosti válek. (Jeden svět)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Jacques1 

všechny recenze uživatele

V roce 2000 byla skupina elitních ochránců práv postavena před válečný soud v nejmenované zemi. Nakonec se jim podařilo z přísně střeženého vězení arabského diktátora uniknout. Dnes stále hledaní vládami všech diktátorů přežívají jako žoldáci spravedlnosti. Když máte problém a nikdo jiný vám nemůže pomoct, můžete se ji najmout The E-Team. ()

Reklama

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Film vám ukáže práci Human Rights Watch a jejích lidí přímo v terénu, kde jde často o život. Názornost snímku pomůže ocenit jejich práci, která není jen o sepisování zvěrstev, které se na Zemi dějou, ale i o organizování konkrétních akcí, které mohou změnit věci k lepšímu. A to mi přijde dost zásadní. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama