Reklama

Reklama

VOD (1)

Sestry Maura a Kate, čtyřicátnice s poněkud neuspořádaným osobním životem, se od svých rodičů dozvědí, že si mají do konce týdne vyklidit své pokoje v jejich rodném domě. Otec s matkou se totiž rozhodli dům prodat a přestěhovat se do domu pro seniory. To je šok především pro Kate, která to zjistí až v okamžiku, kdy s Maurou dorazí na místo. Dům už je prázdný a zbývá vyklidit pouze jejich pokoje. Sestry se začnou přehrabovat ve svých věcech a při této tísnivé činnosti dojdou k názoru, že by bylo dobré ještě naposledy v domě svého dětství uspořádat pořádnou party. Přesně takovou, jakou zažily, když byly na střední škole. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer 1

Recenze (53)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie o dvou vyzrálých sestrách ,které pořádají párty jak za mlada a pozvou všechny bývalé kamarády ze škol. Párty trvá skoro hodinu a je to největší mazec od Project X, zde se drogy a alkoholem rozhodně neplýtvá, škoda, že s tím sexem to už tak sladké nebylo. Největší překvápko je John Cena v podobě dealera, který ve svém kufříku měl snad všechny látky, co kdy jaký chemik vyrobil. Nasmál jsem se i jsem se skvěle bavil. 75% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podobné párty filmy akosi moc nemusím, ale toto nebola taká bežná teenage záležitosť, a tak to napokon bolo vcelku milé prekvapenie. Mnoho dobrých hlášok a scénok, bohužiaľ aj viacero trápnych a infantilných zbytočností - ale bez toho by to asi ani nešlo. Jedno je však isté, Tina a Amy v hlavných rolách tomu dodali kvalitu, čo sa bohužiaľ nedá povedať o celkovom scenári, ktorý sa niesol v ústrednej línii "poďme rozmlátiť celý dom". Škoda, bez toho tlačenia na pilu to mohlo byť lepšie. Ale aj tak mierny nadpriemer! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tinu Fey mám rád a její humor mi sedí. Bylo mi jasné, že ve spolupráci s Amy Poehler mě bude snímek bavit. A tak nějak jsem se trefil. Je to místy hodně obhroublé, je to místy hodně ujeté, ale tak nějak mě to bavilo celou dobu, i v těch dramatičtějších momentech. Ta spolupráce obou hereček v hlavní roli prostě funguje skvěle. Navíc jsou tu parádní vedlejší role. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Začnu pozitivy … aha, tak vlastně nic, tak budu pokračovat negativy. Zbytek. Jednoduché, ale bohužel nejvýstižnější. Nicméně, abych byl krapet konkrétnější, tedy v těch negativech, jelikož těmi pozitivy tato podívaná skutečně nedisponuje, tak alespoň zmíním ta nejpodstatnější. Jednak na to, že se má jednat o ryzí komedii, tak jsem se ani jednou nepousmál, natož abych se za břicho popadal. Nebylo to ovšem způsobeno tím, že by se tu tvůrci o vtipné scény, či hlášky snad ani nepokoušeli, ale naprosto veškeré tyto momenty působily buď zcela nevtipně, případně vyloženě trapně, zoufale, nepatřičně, v nejednom případě až doslova nesoudně. Dále pak sice nechci kritizovat přímo zápletku, jelikož vzhledem k ústřednímu tématu, tedy uspořádání divoké párty, očekávat něco převratného nemělo asi stejně ani cenu, spíš mi ale zásadně vadilo, že tvůrci onoho tématu absolutně v žádném směru nevyužili, žádná divočina, žádné nápady, žádné ulítlosti, prostě nezáživné plkání, hádání, následné usmiřování, a kde nic, tu nic, a to nezmiňuji závěrečné slaďoučké ňunínkování a moralizování, to by se jeden z toho zblil. No a na závěr jsem si nechal sračkoidní casting, v čele s dvěma nesympatickýma, přehrávajícíma a zoufale nevtipnýma herečkama, Amy Poehler a Tinou Fey, kdy především prvně jmenovaná byla vážně trapná, tu jsem fakt jako nedával. Jenže co ještě horší, zbytek osazenstva působil snad ale ještě hůř, všichni též přehrávali jako amatéři, jinými slovy, s tak zoufalým hromadným obsazením jsem se už dlouho nesetkal, prostě hrůza, šíleně mizerní herci v šíleně mizerných postavách. Celý tento snímek je zkrátka naprosto nezábavnou triviálností, která nefunguje absolutně v žádném ohledu, tudíž tahle trapnost vážně nestojí ani za minimum pozornosti. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Party-movie“ v podaní spolupráci T. Fey a A. Poehler. Film obsahuje fakt vydarené scény, ale z celkového hľadiska však to z diváka vyvolá len priemernú eufóriu. Komédia, ktorá neurazí a po ťažkom dni určite poskytne príjemné „vypnutie“. PS. Post pokazené scény na záver sú slabšie. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Když se Maura (Amy Poehler) propadne po nohy stropem, začne kopat nohami a obě boty jí spadnou. Když ji vytáhnou nahoru, můžeme ji vidět bosou, ovšem jakmile se znovu propadne a je opět vytažena, má na sobě zpět střevíce s podpatky, přestože si pro ně nešla dolů. (hansel97)
  • Postava dealera (John Cena) se jmenuje Pazuzu. Jedná se o odkaz na film Exorcista (1973), kde se stejně jmenuje démon, který posedl mladou dívku. (hansel97)
  • Amy Poehler a Tina Fey použily při hledání obsazení jedné postavy internetové reklamní stránky Craigslist. Studio Universal potvrdilo, že šlo o skutečný inzerát hledající "profesionální manikérku/pedikérku ztvárňující Korejskou pracovnici v nehtovém salónu, ve filmu s Tinou Fey a Amy Poehler". (Patw)

Reklama

Reklama