Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ked' Lee (Rosemarie DeWitt) dostane od svojho zámožného klienta jogy jeho luxusný dom na voľné použitie počas niekoľkých víkendov, spolu so svojím manželom Timom (Jake Johnson) a trojročným synom Judom sa rozhodnú, že si nakrátko výrazne spríjemnia život. Vidinu príjemnej a pokojnej dovolenky však naštrbí Timov nečakaný nález... (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (21)

silentname 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film, s veľmi dobrým hereckým obsadením. Keď sa človek sústredí na príbeh, tak to nie je zrovna jednoduché sledovať, lebo človek má dokopy pocit, že sa nedíva na nič, no film nie je o tom. Na čom záleží sú skôr metaforické zobrazenia jednotlivých situácií, ktoré veľa odhaľujú o našich hlavných hrdinoch, ktorí prežívajú presne to isté, len úplne iným spôsobom. A myslím si, že sú tam zaujímavé myšlienky, ktoré stoja za to si film pozrieť aspoň raz. Nemyslím si, že je to film, ktorý by som si pustil niekedy znovu, ale to neznamená nič zlé. Určite to nie je pre ľudí, ktorí majú ľahké filmy, a ktorí čakajú od toho drinking komédiu. V takom prípade poriadne narazia. Film má podľa mňa veľmi dobré myšlienky o manželstve, láske a najmä o tom, aby vo vzťahu pár nestratil jeden druhého. To som si z toho vzal aspoň ja. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Tradiční Swanbergovina, ve které ještě režisér naplno nevyužil svůj potenciál. Hledači ohně načrtnou zajímavou premisu i postavy, ale následně se utápí v mělkém tempu a prázdných rozhovorech, které příliš nikam nesměřují a neposouvají děj ani postavy nikam dál. Díky sympatickým hercům jde nakonec o celkem příjemné povídání s pohodovou atmosférou, kterým zabijete 85 minut, ale ničeho extra se nedočkáte a po chvíli zapomenete o čem to celé vlastně bylo. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tuhle se někdo opovážil znevážit Annu Kendrick, tak jsem si hned musel zklidnit náladu nějakým jejím filmem. A zajímavé je, že ona (ač se zde objevila jen na chvíli) a její kamarádka, byly nejnormálnějšími postavami z filmu. Jinak mi takřka všichni, s ústřední manželkou dvojicí v čele, byli docela nesympatičtí a často mleli hrozné kraviny. Paradoxem pak je, že mi to nějak zvlášť nezkazilo film, který mi nakonec nepřipadá nijak špatný. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Swanbergovina, čekal někdo něco jiného? Opět soubor známých indie tváří od tohoto režiséra a od Duplassů (Rosemarie DeWitt, Melanie Lynskey). Příjemný, krátký, pitvající se ve vztazích třicátníků, celkem rychle zapomenutelný. Vyhejtované Happy Christmas mi bylo o něco bližší. Pokud vás tady něco strhne, tak je to hudba Dana Romera. Když k tomu přičtu jak tenhle skladatel čaroval v Divokých stvořeních jižních krajin, tak se nemůžu dočkat co nám předvede ve Fukunagově Beasts Of No Nation. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo sa na to hodí je veta Od nikud nikam. Niečo sa začne, zmotá sa to, sem tam žúrka ale končí to presne tak, ako na začiatku. Postavy sa vraj poučili zo svojho konania a začali si vážiť, to čo majú, ale aj tak to bolo celé absurdné. Len preto, že to bolo aspoň trochu zaujímavé, malo to fajn hercov a rozumnú minutáž dávam 2 z 5 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama