Reklama

Reklama

Blood Widow

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Laurie (Danielle Lilley) a Hugh (Brandon Kyle Peters) tvoria úspešný mladý pár, ktorý sa vyberá na víkendový výlet mimo mesta. Nevedia však, že na pozemku susediacom s ich príbytkom sa nachádzajú rozpadajúce sa zvyšky internátu, ktorý bol zatvorený po hrôzostrašnom masakri. Jediná osoba, ktorá vraždenie prežila, stále prebýva v ruinách budovy, skrývajúc sa pred svetom a túžiac po samote. Keď priatelia Laurie a Hugha, ktorí k nim prídu na návštevu, preniknú na pozemok, netušia, že vyrušili bezcitnú vraždiacu bytosť prezývanú Krvavá vdova. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (34)

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk patří do "klubu" nenáročného diváka, tak si myslím, že nemůže být zklamán. Jak už zde píší i jiní, vykrádá se co se dá, dokonce i hudba. Najdou se zde prvky z Halloweenu, Hellraisera, Omenu, Pátku třináctého a další kopy všeobecně známých i neznámých hororů, žádná originalitka se nekoná. Za jednu z finálních scén, která doslova parafrázuje jednu z finálních scén (i s hudebním podtónem) z Terminátora 2 ...zaokrouhluji na uspokojivé 2*. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tuctová vyvražďovačka která nepřichází s ničím novým. Prostej děj, nesympatické postavy a samozdřejmě nesmí chybět nelogický chování postav. Vražd je celkem dost, krve taky, ale gore určitě neoslní. Místy mi film připomínal i komedii. Spoiler : 1 hvězda za sice né originální zakončení, ale aspoň to není Happy End. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Svým úvodem dokáže snímek „Blood Widow“ odradit asi velké množství diváků. Ti, co vydrží, se ale mohou těšit celkem dobrý i efekty. Ano, není to nic skvělého, ale je fajn vidět, že se zde pracovalo s umělou krví, s maskami a atrapami, nikoli pak s digitálními triky, které by filmy zkazily ještě více. Film je to v konečném hodnocení špatný, ale ta zabíjecí část je dobrá. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

To byla zase sračka, slasher neslasher. Je to o ničem, vražd je málo a jsou nezajímavé. Celej film trval pro mě asi 3 hodiny, postavy jsou jednotvárné a tupé. Vrah a motiv byly slabé a celé to vyzní do ztracena. Navíc naprosto ubohý konec mě odrovnal tak že dávám jen 1*. Tenhle typ filmu už mě neskutečně nudí je jich milion a víc jak polovina stojí za prd. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tahle killerka s porcelánovou fazonou zrovna moc křehká není. Žije si v poklidu ve svém na oko neobydleném domečku a kdyby jí neotravovali noví sousedé a jejich kamarádi možná by je ani nerozsekala. Jenže oni samo sebou otravovali a tak se nám tu bude válet samá ruka, samá hlava, nějaké to střevo a hlavně konečně se režie chopil někdo kdo bez okolků natočil jak to dopadne když jste dement a nedorazíte momentálně rozbitou killerku. Za to fakt tleskám to byla nádhera no jéje...vraždy nejsou špatný, ale ani žádnej zázrak to samé vše ostatní...ALE...ta vraždící holčina je fakt povedená, maska vypadá dostatečně hnusně a některé scény jsou opravdu napínavé takže já jsem spokojen a film si rozhodně zaslouží více než 36% co má teď...za mě 60% a chci pokračování. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama