Reklama

Reklama

Království opic

Trailer 1

Přírodovědný dokument sleduje čerstvě narozené opičí mládě a jeho matku, která se snaží vybojovat si své místo v konkurenčním prostředí dynamické skupiny opic žijících v ruinách starobylého chrámu hluboko v džunglích jižní Asie. Studio Disneynature, které stálo u vzniku dokumentárních filmů Šimpanzi a Medvědi, přináší nový přírodovědný dokument - působivý příběh o opičím mláděti a jeho matce, jenž se odehrává v ruinách starobylého chrámu hluboko v džunglích jižní Asie. Život chytré a vynalézavé opice Mayi se od základů změní, když do své pestré a početné rodiny přivede novorozeného syna Kipa. Zatímco se Maya snaží udržet Kipa během nečekaných a někdy i riskantních dobrodružství v bezpečí, úžasné záběry zachycují všechna kouzla a překvapení jejich nádherného světa. Maya vás i se svou rodinou rozesměje a zahřeje u srdce - obzvlášť když uvidíte, jak se pokouší naplnit své sny o Kipově budoucnosti. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (13)

Fr 

všechny recenze uživatele

„MAKAKOVÉ TVOŘÍ SLOŽITĚ ORGANIZOVANOU SPOLEČNOST, KTEROU POHROMADĚ DRŽÍ PŘÍSNÝ SPOLEČENSKÝ ŘÁD.“ /// Přírodopisný srovnání království opic s tím lidským, pro všechny věkový kategorie. Tlupa makaků a jejich život pod drobnohledem, navíc se sympatickým komentářem Tiny Fey. Není to jen vo vopičicích, ale vo přírodě obecně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem pozvanej na „Den termitů“. 2.) Jsem vopičák. 3.) Thx za titule „honzig78“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Skvělá kombinace nádherných záběrů, zajímavého příběhu a srozumitelnosti i pro malé děti. Navíc jsem vůbec netušil, že makakové mají tak přísný společenský řád, tudíž vzdělávací hodnota rovněž nechyběla. Pro nědělní lenošení jako stvořené a když i můj malej syn řekl, že to bylo moc hezký, tak to musím náležitě ohodnotit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $16,432,322Tržby Celosvetovo $17,135,503Tržby za predaj Blu-ray v USA $563,117 ║ pútavo spracovaný dokument /60%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Disney se svým Disney Nature docela příjemně překvapil a první dokument, který jsem od nich viděl, je o opičkách a jejich život. Na první pohled záběry ze života opic, které jsou ale skvěle gradovány výborným komentářem Tiny Fey, která je tradičně zábavná, ale také hudební složkou, která z dokumentu dělá dramatický film. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama