Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter Wood (Mark O'Neal), vojnový veterán z Iraku, sa tesne pred svadbou vyberie so svojou snúbenicou Lenkou (Petra Bryant) na romantickú dovolenku do Turecka. Keď sa však jedného večera vracia do prenajatej vily, zisťuje, že Lenka záhadne zmizla. Keďže pre miestnu políciu sa ihneď stáva hlavným podozrivým, musí po Lenke pátrať na vlastnú päsť. Čo všetko dokáže jeden človek vykonať z lásky? (koba)

(více)

Recenze (4)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Frajer s děvuchou jedou ještě před svatbou na svatební cestu do Turecka. Děvucha náhle zmizí, policie nehledá, ale obviňuje frajera a ten se tedy rozhodne pátrat na vlastní pěst. A protože je to shodou okolností vojcl ze super spešl jednotek, je jeho pátrání nekompromisní a přináší ovoce. Tady zafungovalo kouzlo nechtěného, protože to bylo tak amatérsky natočené, hloupé a mizerně zahrané, až to bylo zábavné. Všechno korunoval závěrečný zvrat, který tu elementární debilitu skvostně podtrhnul. Ale já se u toho, chtě nechtě, docela bavil a tak mi bylo nakonec i jedno, že místo Billa Murrayho, který mě na to vlastně nalákal, tu byl jakýsi Billy Murray a to ještě asi jenom tři minuty. 50% ()

Dellamorte odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia disappear ohyzdnosť, ktorá pokúša aj tunajšie odpady. Znie to originálne , no počas vymydlených, zasnúbene medových pár dní, sa turecky zdisappearuje snúbenica, no a jej natvrdlá polovička ( pán Dexter !!!) narazí na nekompromisne (ne)funkčnú " Police, The" ! Celé to bolo napínavé, miestami mal divák pocit, že narazil na mantinel. Afšak stále to má ten pohodový July 4th Independence Day rádio shitfeeling. P.S. Lenke sa však nedá uprieť pekný cover. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama