Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 2
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 2

Recenze (138)

987Castiel 

všechny recenze uživatele

Po 8. epizóde: Seriál splnil moje predstavy. Logiku ani nič podobné nehľadajte... Humor je veľmi vtipný najmä vďaka hlavnej postave. Trochu trápnosti sa občas vyskytne, ale všetko je to úmyselné a dotvára to atmosféru. K deju.. postavy začali pribúdať dosť skoro... čakal som viac epizód s Philom samotným a taktiež vplývajúc z názvu som myslel, že bude ozaj jediný muž a pribúdať budú len ženy, ale nevadí. Pokiaľ však seriál zmení podobu z post-apokalypsy na telenovelu o vzťahoch tak hviezdy pôjdu výrazne nadol. Friggin Todd! Nová droga! ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Logicky, tohohle mameluka musí mít každý pořádnej pokrytec, alespoň v komentářích plné zuby . Ale nevěřím, že vy byste dělali něco jinýho, být poslední péro na zemi. První díl extrémně skvělý.....obdivuji producenty, co všechno museli skousnout, tak aby se Will pořádně vyřádil. Druhý díl je trošku ořezaný, až obřezaný ženou, ale ta si myslím bude v budoucnu celkem přínos. Trojka je taková sociální sonda do života posledního péra na zemi. Co se starou, která je strašně hůůůůůůů, v momentě, kdy se objeví nová, lepší šustivrťka? Forte vrací formátu komediální seriál koule a úroveň na kterou jsem byl zvyklej z dob Earlizace. Super jen tak dál. Potenciálu je tam spousta. navíc mi přijde, že nás tvůrci zatím dost šetří, nejspíš si ty pecky schovávaj do budoucna. ()

Reklama

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Vskutku fajn serial... Humorny a zaroven post-apoc??? Co viac si moze exot ako ja zelat? Faktom je, ze z povodne POSLEDNEJ zeny (rozhodne brilantne zahranej, ALE... ?! OMFG!!! ;)) na Maticke Zemi by ma v reali bud do cca 5 minut komplet porazilo, s masivnym krvacanim do mozgu i srdca... Alebo by som sa zastavil v najblizsom obchode so zbranami (tych maju paranoidni obyvatelia krajiny U, S a A prakticky na kazdom kroku viac, nez by bolo zdrave, takze v danom pripade pohodka), schmatol prvu brokovnicu, ktora by mi padla do oka a BOOOOOM!!! Ako sa v ENG hovoriacich krajinach hovori, potom by uz stacilo situaciu okmentovat iba dvomi slovami: PROBLEM SOLVED! Hohoho ;) ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Nedá se to, končím po šestém díle. Seriál byl zábavný jen, když byl hlavní hrdina sám a nemluvil. Po příchodu otravné ženy, se hlavní hrdina přeměnil na neskutečně otravnou postavu, navíc seriálu začal chybět humor a zabředl do absurdních trapností. Po příchodu krásné January Jones se hlavní hrdina změní v karikaturu a leze mi na nervy neuvěřitelným způsobem. ()

zissou 

všechny recenze uživatele

Začátek každé série vždy nabušený (projížďka vylidněným městem v bombardéru B-2 rulez:), ale pak se to vždy sveze do takové klasické americké vztahové soap opery ..jen občas proložené nějakým originálním vtípkem založeným na premise celého serálu (nečekané využití dnešních běžných výrobků ze supermarketu ap.) Oddechovka dobrá, ale do dějin seriálové tvorby se to asi nezapíše.. ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama