Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina jeptišek se pod vedením velmi zásadové matky představené snaží ochránit před hříšným vnějším světem. Brzy nachází nového vůdce v charismatickém knězi Frantiszkovi, který jim ukáže novou definici Boha. Matka představená a otec Franciszek začínají kázat, že nejen duše, ale také samotné tělo mají zažít Pána. Klášter je obehnán ostnatým drátem a stává se místem, ze kterého není úniku. Co se děje za zavřenými dveřmi kláštera, je tajemství, které znají pouze sestry a otec Franciszek. Avšak řádová sestra Anna tuto novou formu víry nesdílí. Osamocena a rozpolcena musí svést nelítostný boj nejen o čistotu své duše, ale také těla. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (3)

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Doslova utrpení. Skoro dvě hodiny modlení, pokání a záběrů na kříže bez hlubšího smyslu. Až film dojde k bodu, ke kterému diváka celou dobu naváděl, tak si neřeknete "jo ahaaa, o tomhle to je", nýbrž "už to končí, sláva". ()

Bejk518 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o tom myslet, postrádám nějakou hlubší myšlenku, než jen "všeho s mírou"...buď to mělo být daleko explicitnější nebo s rychlejším spádem. Poláci na tohle, ale zřejmě nemají koule, škoda. ()

Reklama

troufalka odpad!

všechny recenze uživatele

Klášter bez klášterního pořádku, pobíhající řeholnice, které se jako řeholnice nechovají, dialogy, které postradají smysl, film, který postrádá myšlenku. Přemíra emocí hraničící s hysterií. Netuším přeně, co měl vyvolat ani pro jakou cílovou skupinu byl určen. Řeholnici se asi popadají za břicha, katolíci nevěřícně kroutí hlavou a rozumný soudný člověk vstává a odchází dávno před koncem. Jedna z největších filmových katastrof za poslední tři roky. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama