Reklama

Reklama

Doctor Who: Farewell to Matt Smith

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (4)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Matt Smith svého Doctora nehrál, on jím byl a za to mu patří jeden velkej dík. Podle záběrů ze zákulisí a z natáčení je vidět, že si to herci dávali ve velkém a musela to být snad ještě větší bžunda než samotné díly. A navíc si Matt našel v Karen a Arthurovi životní kamarády, no řekněte, není to krásné, fňuk :-) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Z dokumentu je vidět, jaká ohromná švanda byla natáčet tuhle éru, jak si Matt, Karen i Arthur neuvěřitelně sedli, je to příběh o tom, jak se Matt Smith STAL Doctorem a jak si společně s Davidem Tennantem umí ze sebe udělat srandu. On nakonec i ten Moffatt je sympatickej, zábavnej chlapík, jen si neuvědomuje, že to prostě občas trochu přehání. Nádherné, humorné shrnutí těch nejdůležitějších momentů páté až sedmé série, neuvěřitelné záběry z ComicConu... Po tomhle dokumentu, který se mimochodem opravdu povedl, bych prostě někdy rád zažil, jak se tahle neuvěřitelná show, skoro nejlepší v celém vesmíru (holt je tady ještě Trpaslík) vlastně natáčí, neboť i jen tohle byl parádní zážitek. Škody jsou vlastně jenom dvě: že se Confidiental nedostal k nám a že se něco podobného nenatočilo s Tennantem, ten si poctu taky zaslouží. Ale pravda je, že neznám nikoho, kdo by byl pro svou roli tak zapálený, jako Matt Smith pro Doctora. I přes všechny moffattoviny byla tahle éra naprosto excelentní, takže ještě jednou díky. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Rozloučení s Mattem Smithem coby jedenáctým Doktorem a zároveň s jednou etapou novodobého Doktora. Se zřejmě nejhravější érou. Každopádně je to důstojný dokument (rozhovory s herci, aspoň tedy jejich drtivá většina, vznikly k jiným příležitostem a jsou sebrané v průběhu let a pospojovány jednotlivými tématy ve fungující celek), není to jen takové to uklánění se navzájem a vychvalování do nebe, je tu celá řada zajímavých historek i postřehů od tvůrců. Každopádně nadprůměr podobných dokumentů, samozřejmě dost záleží, jak moc velcí fanoušci Doktora jste, nezasvěcenému příležitostnému divákovi nic neřeknou ukázky a nebudou v něm asociovat to, s čím tvůrci tohohle dokumentu počítali, především rychlé navození atmosféry a vyvolání vzpomínek. Tak pa, jedenáctý, můj nejoblíbenější, Doktore. 80% Kromě Matta Smithe v dokumentu vystupují Karen Gillian (Amy), Arthur Darvill (Rory), Alex Kingston (River), Jenna Coleman (Clara), Zachary Levi (Chuck ze seriálu Chuck) a nechybí ani Steven Moffat a David Tennant. ()

matini 

všechny recenze uživatele

Už od první epizody, kde se objevil je Matt Smith můj nejoblíbenější doktor :) pěkné shrnutí jeho tří sérií. ()

Reklama

Reklama