Reklama

Reklama

Knihovníci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2018), 29 h 51 min (Minutáž: 40–58 min)

Tvůrci:

John Rogers

Kamera:

David Connell

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Noah Wyle, Jane Curtin, Christian Kane, Bob Newhart, Rebecca Romijn, Lesley-Ann Brandt, John Larroquette, Lindy Booth, John Harlan Kim, Haley Webb (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Tato napínavá řada se začíná na našem území vysílat 24 hodin po premiéře v USA. Inspirovala se oblíbenou trilogii Knihovník. Flynn Carsen (Noah Wyle) vede dvojí život. Pracuje v Metropolitní knihovně, kde chrání sbírky podivných nadpřirozených artefaktů. Nebezpečná hrozba jej přiměje sestavit tým, který mu pomůže zabránit konci technologické civilizace. K boji proti hrozivému Bratrstvu hada mu plukovnice Eve Bairdová (Rebecca Romijnová) pomůže zlanařit chytrého kovboje Jacoba Stonea (Christian Kane), otřelého zloděje Ezekiela Jonese (John Kim) a odbornici na synestezii Cassandru Cillianovou (Lindy Boothová). (Universal Channel)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (72)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Po dvouhodinovém pilotu jsem si říkala, že to není zas tak hrozný. Že je to stejné jako film a na odpočinek jednou týdně dobrý. Ale po druhém díle měním hodnocení na 1* a říkám NE! Je to hrozný :D Absence Flynna absolutně nedává smysl. Těch pět hlavních postav, nebo kolik jich tam je, je naprosto tragických, nesympatických... Nebudu sledovat dál a předpokládám, že nejen, že se seriál nedočká druhé série, ale nedokončí ani první. Vidím to na stopku po 6- 10 dílech... EDIT: No, tak jsem se spletla. No a co! Seriál dostane druhou sérii. Na světě je něco špatně :( ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Nevím, co se tolika lidem nelíbí, ale já jsem na výsost spokojen. Jasně je tam dost nelogičností wtf momentů, ale co. Zábava to je, úrovni filmů se to docela přibližuje, herci jsou taky sympatičtí, takže minimálně pilot jsem si užil. Edit: Po skončení první série jsem opravdu spokojený. Každý díl je něčím jiný, Flynnovy návraty potěšily, trio knihovníků super. Doufám v druhou řadu. Ty čtyři hvězdy si to fakt zaslouží. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po všech stránkách průměrná zábava, která ani není moc zábavná. Několik solidních dílů nenahradí šílenej scénář a příšerný postavy, který začali nudit po první sérii a po poslední jsem se už vyloženě nesnášel. Jasně, je to Flinn Carsen, ale trochu jsem doufal, že ty 3 mladý by to mohli trochu zvednout. Je tu sice nějaký "příběh", který jde celým seriálem, je to ale doslova hlemýždí tempo a naprosto chápu, že byl seriál po 4 řadách ukončen. Závěr tu sice nějaký je, ale je to spíš závěr v rámci série, ne seriálu. ()

Leeslie 

všechny recenze uživatele

Pamatujete na tu dobu, kdy jste pospíchali ze školní lavice k večně zrnité televizi, aby jste si pustili další díl Supermana, Lovců pokladů, Čarodějek nebo Ztraceného světa? Jak nostalgické. Přesně tak to je sledováním Knihovníků. 90 % dnešní seriálové produkce se snaží vyrovnat té filmové. Menší počet epizod, provázanost děje po celou sérii, velký finanční rozpočet, promyšlené pointy, sem tam něco kontroverzního... Pak tu máme dalších 10 % tvorby, ve které sledujeme pouze parodii a nepovedený pokus o rádoby cool a moderní počin na poli televizní zábavy, který je nafrněnější než Barbora Poláková a po první sérii to tvůrci kvůli špatné sledovanosti stejně musejí zabalit. A pak tu máme právě Knihovníky... Dešně oldschoolovou podívanou, která by podle všeho rozumu v dnešní době vůbec neměla fungovat... a funguje... jak je to vůbec možné? Absolutně netuším a právě z toho důvodu je zábavnější tuhle šařádu sledovat... 60 % za odvahu a za nevysvětlitelnou záhadu, proč mě to vůbec baví... ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

V době, kdy se každý seriálový tvůrce snaží o co nejzajímavější námět a počin, působí tenhle Indiana Jones light jako retro reinkarnace 90' seriálových sraček. Chvilku Hercules, chvilku MaCgiver......Soráček, ale svářečka z okurky a létající meč mě, donutily bez nadsázky tuhle píčovinu poslat do odpadu. ()

Galerie (1 430)

Zajímavosti (19)

  • Natáčelo se ve městě Portland v USA. (willy1)
  • Seriál byl premiérově vysílán ve více jak 100 zemích včetně České republiky a Slovenska, a to pouze 24 hodin po americké premiéře na kanále TNT v prosinci 2014. (Pod)
  • První dvě epizody se objevily jako celovečerní film 12. prosince 2014 na televizním kanále TNT . (willy1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno