Reklama

Reklama

Film o filmu: Všiváci

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2014, 14 min

Režie:

Jan Haluza

Obsahy(1)

Scenárista a režisér Roman Kašparovský je společně s herci Ondřejem Vetchým, Jiřím Langmajerem, Ivou Janžurovou a dalšími průvodcem natáčení nového českého filmu o komplikovaném vztahu dvou bratrů. (Česká televize)

Recenze (3)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Dosti mě znepokojuje mizerné hodnocení Všiváků, ale z filmu o filmu a několika náhodných útržků, které jsem měl možnost vidět, se jedná podle mě o velmi zajímavý a inovativní český film. Hodně mě zaujal Jirka Mádl, který mi (právě z jednoho náhodného útržku) dokázal svým hereckým výkonem vykouzlit úsměv na tváři, a já před zhlédnutím tohoto kvalitně obsazeného českého filmu doufám, že mě nezklame a že bude alespoň tak dobrý, jako byl tento film o filmu. Už teď obdivuji snahu pro autentičnost v Afghánistánu. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

"Na tuhle roli retardovaného chlapce nebyl vhodnější herec" říká Jirka Mádl o své roli a já s ním nemůžu nic víc než jen absolutně souhlasit! Sice je film o filmu hodně krátký, ale svůj účel splnil. Dozvěděla jsem se všechno, na co bych se sama chtěla tvůrců i herců zeptat, takže nevidím důvod hodnotit jinak než plným počtem hvězdiček. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama